Freddy de Messentrekker boos op Dennis

tia-dennis-

We leven in verwarrende tijden, mensen. Jullie kennen natuurlijk allemaal dat gebeuren met de steekpartij waar Dennieboy bij betrokken zou zijn. Mooi niet dus, maar Shownieuws was er als de kippen bij om er breaking news van te maken zonder eens verder te vragen of de instanties te bellen. Dat zijn dezelfde mensen die ons kwalijk nemen niet aan hoor en wederhoor te doen.

Enfin, met Den was dus niks aan de hand. Maar er was wel een echte steekpartij in Glanerbrug. En het “slachtoffer”, Freddy de Junk, was er niet blij mee dat Dennis alle aandacht kreeg. Om het allemaal nog wat mooier te maken zit Freddy de Koekenbakker op hoge toon in de trein te vertellen dat ie geld gaat eisen van de zoon van de kaasboer. Hoe gestoord ben je dan? Hebben we na John de Mol ook nog Freddy de Drol die ons geld wil afpakken.

WhatsApp Image 2022 07 07 at 2.45.37 AM

16 reacties op “Freddy de Messentrekker boos op Dennis

 1. Prima gozer zegt:

  Kansloze figuren zijn dit altijd, zijn zo geobserveerd door geld, dat alles wat ze doen mislukt. Roken, drinken, werken doen ze nooit, en maar zeiken dat ze niet rond komen. Het word tijd dat we dit soort mensen niet meer helpen en dat ze dan van de honger dood gaan. Laat de natuur zijn werk doen.

  17
  0
  • Jan het schreeuwende varken roos🐷 zegt:

   Drinken
   Vreten
   Nooit werken
   Om geld 5 euri en donaties bedelen
   Wat is daar mis mee ?
   Hik hik burph 🍺

   3
   18
  • Waar is mijn pakje zegt:

   Wat ben jij een vervelend persoon zeg.Zeker een x in je paspoort laten zetten en er nu spijt van hebben en dan hier kut berichten plaatsen,denk jij dat je grappig bent of zo,lullo

   8
   0
  • Ingepinge zegt:

   Dat heet “Bourgondisch leven” pik. Daarbij zou ik het wel op hem kunnen… goed ook potverdikkies!!

   2
   0
 2. Dromen zegt:

  1- Waarom je dromen duiden?
  In een droom zie je veelvuldig mensen en plaatsen die je kent maar net zo vaak voorwerpen en gebeurtenissen waar je geen directe link naar kunt leggen. Of een bijzondere combinatie van deze twee.

  Dit komt omdat je droom is opgebouwd uit twee delen:

  Wat er nu gebeurt in je leven en beperkt.
  De ervaringen, herinneringen, problemen en pijnlijke gebeurtenissen uit je verleden die daar mee verbonden zijn en die zich op een diepere laag in je bewustzijn bevinden. En waar je vaak het bestaan niet meer bewust van bent.
  Iedere nacht krijg jij uit deze twee bronnen een persoonlijk verhaal voorgeschoteld. Vol met nachtelijke feedback over wat jij kan doen om je leven te verrijken want een droom laat niet alleen het probleem zien maar in haar betekenis schuilt ook de oplossing.

  Dromen kunnen je o.a. helpen om:

  De stress in je leven aan te pakken.
  Eigenwaarde te vergroten.
  Te stoppen met faalangst.
  Meer zelfvertrouwen te krijgen.
  Betere zelfkennis, zelfbeeld en zelfacceptatie te realiseren.
  Nachtmerries op te lossen.
  Meer balans en harmonie in je leven te brengen.
  Genoeg te winnen dus. En dat brengt ons vanzelf bij de volgende vraag:

  2- Wat betekenen mijn dromen ?
  Die zit in de gekozen combinatie van mensen, dieren, voorwerpen, plaatsen en gebeurtenissen uit verleden en heden. Door deze te leren begrijpen, krijg jij direct inzicht in wat jij nu kan doen op het gebied van je fysieke gezondheid, relaties, carrière en geld, stress, onbewuste verlangens en je toekomstverwachtingen.

  Of met andere woorden: het realiseren van het leven wat je verlangt, echt wilt . Dat biedt jou de kans je droom te vertalen naar concrete acties in je dagelijks leven.

  Misschien heb jij weleens een poging gewaagd om je dromen te verklaren met een droomwoordenboek. Best leuk maar droomwoordboeken kunnen je niet vertellen wat de droom specifiek voor jou betekent.

  Ze kunnen je wel op weg helpen omdat in zo’n woordenboek de universele betekenis van een droomsymbool wordt verklaard. Deze universele betekenis is ontstaan vanuit o.a. mythe verklaring, droomwerk, analytische psychologie, psychoanalyse en vele andere manieren om dromen te verklaren.

  Een droom, waarin je bijvoorbeeld een brug oversteekt, zal in een droomwoordenboek erop duiden dat er een belangrijk besluit of een gedenkwaardig moment in je leven gaat plaatsvinden maar persoonlijke droomsymbolen zoals welke brug en waar en hoe je die brug oversteekt zijn, in mijn ogen, vele belangrijkere droomsymbolen.

  Weet je wat ook heel belangrijk is als je met je dromen betekenis geven begint? Dat je beseft dat alles wat er in je droom gebeurt over jou gaat. Niet over je buurman, je lerares van 33 jaar geleden, je ouderlijk huis, je eerste huisdier of die vreselijke collega bij je vorige baan. Nee, alleen over jou en je relatie tot alles wat er in je droom voorkomt.

  Jouw dromen gaan over jouw verhaal, jouw angsten, jouw verlangens, jouw ervaringen.

  Dus even samengevat:

  Iedereen droomt.
  Je dromen gaan alleen over jou.
  Dromen willen je iets belangrijks vertellen.
  Ook jij kunt de taal van je dromen leren.

  2
  7
 3. Jan de alcoholbig 🐷 zegt:

  10.00 uur
  Tijd voor de 1e pils
  Plop en nog een paar
  🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺
  Ps
  5 euro
  Stort 5 euro

  7
  8
 4. Stoof Peer zegt:

  Weer een recept dat ik van mijn ellenlange baklijst af kan halen: stoofpeertjes. Al regelmatig heb ik ze gegeten, maar nog nooit had ik ze gemaakt. En dat terwijl het echt ontzettend simpel is. Peren schillen, alles in de pan en wachten maar. Tegenwoordig voegen we bij stoofpeertjes meestal rode wijn of bessensap toe zodat de stoofperen sneller hun bekende rode kleur krijgen, maar in principe is dat niet eens nodig. Door ze lang te koken (3-4 uur), worden ze namelijk vanzelf mooi rood. Ik koos voor een middenweg door wel bessensap te gebruiken, maar ze ook wat langer te laten koken dan gemiddeld wordt gedaan met sap. Resultaat is dat ze dan van binnen ook mooi rood zijn in plaats van voornamelijk aan de buitenkant. Ik maakte anderhalve kilo stoofperen in totaal en die waren binnen enkele dagen op. Ik gebruikte een groot deel in nieuwe recepten die de komende tijd online komen en de rest deed ik lekker door mijn yoghurt. Dat is heerlijk kan ik je vertellen.

  3
  3
 5. Lekker naar het strand zegt:

  De Belgische kust barst van de leuke, gezellige plaatsen. Het zijn perfecte bestemmingen wanneer je zin heb om een weekendje uit te waaien aan zee. En België is ook lekker dichtbij, je bent er zo. Maar waar moet je zijn en wat moet je er doen? Dit zijn onze tips: de vijf leukste plaatsen aan de Belgische kust.

  Overigens liggen al deze leuke steden aan de Belgische kust niet ver van Brugge vandaan. Dus ook leuk: combineer een dagje in de historische stad Brugge met een paar dagen aan zee in een van deze badplaatsen. Of maak er een mini-roadtrip van en reis ook eens door naar Zeeuws-Vlaanderen. Hoe dan ook: de Belgische badplaatsen zijn een aanrader, of je nu een dagje naar zee gaat of een weekend weg.

  Tip: neem de kusttram als je meerdere Belgische badplaatsen wilt combineren. Tussen De Panne en Knokke stopt deze kusttram op 68 plaatsen.

  1. Knokke-Heist

  Knokke-Heist is de meest exclusieve en luxe badplaats van België. Een gezellig en compact stadje – want zo groot is het niet – maar wel met een wereldse uitstraling. Dat heeft alles te maken met de winkels in het stadje.

  Hier vind je namelijk niet alleen hippe en luxe strandtenten, maar vooral ook chique interieur- en kledingwinkels. Uit eten gaan in Knokke-Heist kan bij een klein tentje aan het strand, maar ook bij een sterrenrestaurant. Het is er in ieder geval allebei. Hemelsbreed gezien is Knokke-Heist ook de bestemming die voor ons het dichtst bij is; tussen Zeeland en Knokke ligt eigenlijk alleen nog natuurgebied het Zwin in.

  Knokke is het aller leukst in de zomermaanden, al is uitwaaien aan de Belgische kust in het voor- en najaar ook heel leuk.
  Blankenberge

  Blankenberge is de meest beroemde badplaats van België. Een gezellige, maar ook behoorlijk drukke plaats – zeker in de zomermaanden. Voor gezinnen is Blankenberge absoluut een van de leukste plaatsen aan de Belgische kust want hier is heel veel te doen. Het is niet zozeer een hele mooie stad om te zien want Blankenberge moet het vooral van de sfeer en gezelligheid hebben. Er worden allerlei muziekfestivals, rommelmarkten, mini-concerten en vuurwerkshows georganiseerd.

  Het strand is in ieder geval heel erg fijn: een super lang en breed zandstrand met allerlei leuke strandtenten. De ene heel hip, de ander weer perfect voor gezinnen. Blankenberge is overigens ook de enige stad van België met een pier: de Belgium Pier. Leuk om overheen te wandelen, maar ga zeker ook even in de haven kijken.
  De Haan

  De Haan is de leukste uit dit rijtje met leukste steden aan de Belgische kust. Het is een badplaatsje – echt klein dus – maar dan wel een hele leuke. De Haan wordt niet voor niets het pareltje van de kust van België genoemd. Het ligt tussen Blankenberge en Oostende in en wordt daardoor een beetje overschaduwd door de buursteden die veel groter zijn, maar eigenlijk is dat jammer. De Haan is klein maar gezellig. De mensen die voor een dagje naar de Belgische kust gaan, kiezen vaak voor de grotere steden, waardoor het in De Haan lekker rustig blijft.

  De rust en het prachtige lange strand zijn dé redenen om voor deze Belgische badplaats te kiezen. Door de omliggende polders en duinen kun je heel fijn fietsen en wandelen.
  Oostende

  Oostende is de echte stad uit dit rijtje. Een stad met een leuk centrum, mooie stadsparken en veel winkels, maar ook met een super fijn strand. Oostende is niet alleen in de zomer leuk, maar ook in de winter is dit een echte aanrader. Shoppen kan er ook heel erg goed – misschien niet zo luxe als in Knokke, maar keus is er genoeg. Oostende is ook een stad waar veel georganiseerd wordt; in de zomermaanden is er iedere week wel een nieuw evenement met films en muziek.

  Wie van lekker eten houdt heeft in Oostende zoveel keus: niet alleen goede restaurants, maar hier vind je ook hele hippe lunch- en koffietentjes
  De Panne

  De Panne ligt aan het andere uiterste van de Belgische kust, net voor de grens met Frankrijk. Het voelt ook al een beetje Frans aan. Het is qua natuur de mooiste omgeving; een combinatie van strand, bos en duinen. Het strand van De Panne is gigantisch groot. Het wordt gebruikt om te strandzeilen – een hele toffe activiteit waarbij je op een soort ligfiets met een windzeil over het strand scheurt. Als je houdt van lange strandwandelingen maken, dan zit je hier in ieder geval helemaal goed. Duik zeker ook even natuurgebied de Westhoek in, daar maar je de mooiste wandelingen.

  5
  5
 6. Jan Roos de flesopener trekker zegt:

  Alcoholverslaving herkennen
  Signalen van alcoholisme zijn: overmatig drinken – je drinkt meer dan 7 (vrouw) of 14 (man) standaardglazen alcohol per week. binge-drinken – je drinkt veel in korte tijd; binnen twee uur drink je 4 (vrouw) of 6 (man) standaardglazen alcohol.

  2
  6
 7. TheWizzard zegt:

  Gelukkig is het gezeik hier in de comments snel afgelopen.
  Neem het er nog even van voor de laatste weekjes!

  0
  0

Reacties zijn gesloten.