Fred van Leer zegt flikker

“1 april flikker met een bril.” De humor is weer ver te zoeken. Maar goed, Fred van Leer is natuurlijk een leuke gozer. Eindelijk een BN’ert die zich niet aan de regels van politieke correctheid houdt. Zo zou het moeten zijn, want zelfspot is namelijk een van de meest hoge vormen van intelligentie.

Juist jezelf niet zo serieus en in de maling nemen geeft aan dat je iets verder in het leven bent dan van die mensen die de hele dag roepen dat ze normaal zijn, maar wel met een uitzonderingspositie opeisen. Fred is ook gewoon een flikker. Alice Olsthoorn een tranny. Dennis een VMBO’er met een rugzak aan psychische probleempjes en Jan een dik drankorgel met klotsknieën.

1 april

Overigens is 1 april uitgevonden voor mensen zonder humor. Net als moppen. De dochter van Jan besloot vanmorgen ook grappig te doen en gaf hem een kop koffie met drie scheppen zout erin. Maar ons Jan laat zich niet voor gek zetten en zoop het ramzoute bakkie pleur zonder klagen voor de ogen van zijn spuit op. “Zo gaan we om met dat soort onderbroekenlol”, schreeuwde hij na afloop.

5 reacties op “Fred van Leer zegt flikker

 1. Ali B. zegt:

  Fred is leuk.

  Probleem is natuurlijk wel dat als ieder ander en hetero deze kreet op zijn socials zet, het hele land weer in rep en roer aan het cancelen slaat. Hypocrisie zal overuren draaien.

  Mij maakt het geen flikker uit.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.