Dat is pech, Alice Olsthoorn weg

Alice Olsthoorn

Één van onze favoriete Transformers, Alice Olsthoorn is weg. Weg uit de datingmarkt bedoelen we dan natuurlijk. En dat is toch wel erg jammer voor alle singles die op zoek zijn naar iets spannenders.

We mogen Alice wel iets spannenders noemen, toch? Wij weten namelijk niet meer hoe we haar moeten noemen. Zij noemt zichzelf Tranny, wij zeggen Tranny en worden uit het gebouw bij Talpa geschopt. Zij schreeuwt overal constant van de daken dat ze trans is, maar roept dan bij de NOS dat ze niet wilt dat het constant gaat over het feit dat ze transgender is. Laat maar zitten ook.

In ieder geval is Alice uit de vijver gevist door een tatoeëerder genaamd Jason. Wij hebben overigens geen idee hoe oud hij is en of hij überhaupt ook niet gewoon bij de transfamilie hoort, dus daar zullen we niks over zeggen. Het is wel een erg leuk nieuwtje voor de twee, dus geniet er vooral lekker van!

Zelf heb ik net een marteling doorstaan waarin ik de YouTube-video van Alice Olsthoorn heb gekeken samen met haar nieuwe vriend. Ik hoop dat jullie dit ook doen. Dan sta ik er niet alleen voor als slachtoffer van onderstaande kwelling.

https://www.instagram.com/p/Ch4u0MMDsNv/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Ch5T8vzMNSl/?utm_source=ig_web_copy_link

18 reacties op “Dat is pech, Alice Olsthoorn weg

 1. Steven neukgenot 040 zegt:

  Eindelijk weer wat tranny nieuws. Tranny’s zijn ook de heimelijke passie van ome Jan.

  9
  1
  • Jan 'bezint eer ge begint' Roos zegt:

   Korintiërs 6:9 verklaart dat h0mos€ksuele “knapenschenders” het koninkrijk van God niet zullen erven

   5
   0
 2. SnikkelGezicht zegt:

  Eerlijk is eerlijk, zij ziet er wel uit als een meisje.
  Een heel lelijk meisje, dat dan weer wel.

  8
  1
  • Benny boy zegt:

   Tjah het was ook een echte lelijke gast. Dan moet je een serieus pakje geld hebben om het grondig aan te kunnen pakken. Dat geluk had Jeroen uuh Jessie Maya wel.

   1
   2
  • Dude123 zegt:

   Ai deze dude ken. Deze behoort ook tot de transgender wereld. Geboren als meisje maar nu een “echte” man. Heeft er inmiddels een pik op laten zetten maar dat straalt hij nog niet uit.

   0
   0
 3. D'r. Bibber zegt:

  Heeft Tukkertje zijn puddingbuks al laten verwijderen? Of komt daar nog een inzameling voor, zoals die auto?

  4
  0
 4. ikdoenietmeermee zegt:

  Dit soort types bij hun echte naam en geslacht noemen ipv meedoen met hun gestoorde waanbeelden, dus Jan, noem die vent gewoon Jan.
  En als ze boos worden is het gelijk content voor de show.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.