FILMPJE! Marco Borsato leeft nog

Weiland minnares Borsato is een ander

Want we hebben de laatste tijd toch echt helemaal niks meer vernomen van de gevallen zanger. Iemand kwam hem tegen in de Sligro in Alkmaar en maakte op spectaculaire wijze een filmpje van hem. Het blijft wel vreemd dat je niks meer hoort van de aangifte en een mogelijke rechtszaak.

Waar hij woont is onbekend sinds hij zijn huis in Alkmaar verliet. Blijkbaar woont hij er wel nog in de buurt, want anders deed ie hier geen boodschapjes.

43 reacties op “FILMPJE! Marco Borsato leeft nog

 1. Davy zegt:

  Wat lees ik nou? Het einde van roddelpraat is nabij. Bang voor ome John en dit is nog maar het begin.

  35
  28
  • Tonnie Maasdam zegt:

   Ome John is te druk.
   Schade-management eist z’n tol.
   Stage Entertainment ligt op z’n reet.
   Z’n zoon is de lul.
   De kijkcijfers zijn ruk.
   En iedereen heeft ze door.

   Denk jij dat Roddelpraat dwarszitten dan nog kan helpen?

   52
   4
  • Nelis zegt:

   Ja, na overal mislukt en uitgekotst te zijn, zelfs door zijn eigen familie, zit een youtube carrière er ook niet meer in.

   11
   8
 2. DeEchteMol zegt:

  Begrijp wel dat Dennis en Jan verhaal van 5K zwijggeld voor getuigen mishandeling JDMJ van zijn vriendin verwijderen en rectificeren want who gives a fuck en kwaad is hiermee toch al geschied voor die ondergrondse ratjes

  1
  0
 3. Lodewijk H. zegt:

  @Piet

  U bent wel heel erg naïef wanneer het om bepaalde feiten gaat. Laat u niet leiden door bepaalde zogenaamde “nieuwsfeiten” in de media. De werkelijkheid zit anders in elkaar, dan dat u denkt waar te nemen.

  2
  0
  • Piet zegt:

   Ga je nou godverdomme ook nog een RTL Boulevard, Nu.nl, Telegraaf, AD.nl, Hart van Nederland wegzetten als fake nieuws media?

   1
   3
  • Lodewijk H. zegt:

   U kunt uw taalgebruik wat meer aanpassen. Het heeft geen enkele zin om scheldwoorden te gaan gebruiken om uw gelijk te kunnen krijgen. Op deze manier kunt u iemand anders niet overtuigen t.o.v. van zijn of haar betoog.

   4
   2
  • Piet zegt:

   Zeg je dit ook tegen je grote voorbeeld Jan? Want hoe vaak zegt die wel niet godverdomme tijdens een uitzending?

   2
   2
  • ksmic zegt:

   Ben je serieus? Die media zijn allemaal verlengstukken van of de overheid of de Mol imperium.

   5
   1
  • Niet zo boos zegt:

   Pietje, pietje wat ben je altijd boos. Wat word jij snel getriggerd. Los je shit op, daar is deze tijd voor. Je bent nu net Archi Bunker, iedereen met een andere mening krijg je kortsluiting.

   1
   1
 4. Piet zegt:

  Maar man o man mensen, wat is die John de Mol een BAAS zeg. Alles en iedereen krijgt die klein.

  NOBODY FUCKS WITH JOHN.

  1
  3
  • Timmy zegt:

   Whahah
   Team satan heeft de Sjonnies al decenium aan het lijntje. God knows! Geenzins een baas, maar een muppet. Gelijk hebben en gelijk krijgen in onze rechtstaat zijn onverwant. De keus die ze gelaten wordt bied hen de optie tot hun lot. Kennelijk hebben ze meer vrees van de publieke opinie dan van de Heere. So… gl sjonnies. 😘

   0
   0
  • Timmy zegt:

   Niet zo zeker van zijn. Hij en de zijnen wordt al jaren mee “gefucked” en ze maken geen schijn van kans. Helemaal zo ze acteren. Aan de lijn en of zij zich van de haak kunnen, willen en durven slaan? Lijkt er niet op. Hun keus hun ziel. Wanneer je de waarheid denkt te kunnen afkopen met geld en rechtzaken heb je gekozen en verloren. Gaat nooit beter worden als je je fouten niet owned. Het type dat je dan dient heb je niets aan. Die zullen je bezitten. Gaat gauw genoeg realiseren wie zijn baas is als over kapitaal en machtsbasis. Zijn “dienders” zullen zijn baas blijken. Vaak genoeg gezien hoe men problemen creërde voor die ze onder apél brachten. Grotere vissen dan de molletjes. Hadden ze Zijn wetten in hun hart geschreven, waren ze vrij. Nu zijn ze slaaf. Allerminst baas. 😂 Laat me lachen pietje. Je hebt geen idee hoe de wereld draait en wie baas is.

   0
   0

Reacties zijn gesloten.