Uit eerste hand

Ferry Doedens verkoopt geen kaarten voor zijn theatertour

Ferry-Doedens

Dit kan je eigenlijk geen nieuws noemen, maar een uitkomst van een eerdere voorspelling. Ferry Doedens verkoopt geen kaarten voor zijn theatertour.

Heeft Ferry de Wasbak Doedens een theatertour? Ja, schijnbaar. Hoe heet die voorstelling? Only Ferry. En nee, dit is geen grap. En om het nog erger te maken: het gaat over zijn levensverhaal inclusief drank- en cocaïneverslaving. De nieuwste trend van het moment: een product neerzetten wat gaat over je eigen verslavingen.

Je zou denken dat niemand naar deze theatershow wilt en dat klopt. Ferry is een tijd geleden al flink afgeschreven. Dat had te maken met zijn verslavingen én zijn Only Fans-avontuur. Welke domme eencellige heeft toen bedacht om een theatershow te maken over precies die onderwerpen? Dan weet je dus al dat het niks gaat worden.

Zelf overschatte Ferry zichzelf schijnbaar flink. In Shownieuws zegt Manuel Venderbos: “Ferry Doedens dacht heel Nederland te kunnen boeien met zijn échte verhaal in zijn theatervoorstelling Only Ferry, maar dat blijkt in de praktijk toch net wat lastiger.” Bij de première zaten er wel mensen in de zaal, maar dat waren allemaal vrienden, familie en genodigden, dus ja…

Wanneer hij daadwerkelijk kaarten moet verkopen, blijkt inderdaad dat niemand hierheen wil. “Eigenlijk is nu al gebleken dat dat inderdaad een heel klein beetje tegenvalt, want de eerste voorstelling in Roosendaal is gecanceld vanwege tegenvallende kaartverkoop”, aldus Manuel.

Gisteravond trad hij op een Sneek en daar was de zaal gevuld met een schrale vijftig mensen, haha! Het begint er gelukkig steeds meer op te lijken dat het publiek een beetje klaar is met de jankverhaaltjes van BN’ers en hun verslavingen. Lekker boeiend. Mooie ontwikkeling.

Nog geen reacties