Uit eerste hand

Georgina Verbaan ontsnapte net op tijd uit een instortend gebouw

Georgina Verbaan

Ach, nee! Georgina Verbaan ontsnapte net op tijd uit een instortend gebouw. Ze verkeerde in een levensbedreigende situatie toen ze dacht rustig naar een goedkope kl*te winkel te gaan. Mogen we dit karma noemen?

Dramatizing

Nee, oké. Flauw, flauw, flauw. De Zeeman is natuurlijk een topwinkel en de media overdrijft gigantisch, dus wij vinden het wel weer geinig om een beetje te spotten met de dramatisering.

Ze heeft de dood namelijk in de ogen gekeken. In Haarlem stortte het plafond in de winkel opeens naar beneden. Oh… My… God…! Dan heb je ook nog altijd van die mensen die zeggen: ‘ik was daar drie weken geleden nog! Ik had daar ook kunnen staan’. Nee, Petra. Het is gisteren gebeurd. Stel je niet aan.

Pompoenkostuum

Maar Georgina is ook vrij oninteressant, dus wijdt er graag een tweet aan: “Mijn dochter stond net in de Zeeman in Haarlem te twijfelen of ze zeven euro aan een pompoenkostuum wilde uitgeven, ik kwam ook even meekijken en toen stortte het plafond in. Wij waren snel buiten. Hopelijk is er niemand gewond.”

Ho… wacht even. Haar dochter stond te twijfelen om zeven euro uit te geven aan een pompoenkostuum? Er gaat in deze zin heel veel fout, hè? Zeven euro? Pompoenkostuum? In de Zeeman? Je had dus dood kunnen zijn aan het gevolg van twijfelen over een goedkoop, door kinderarbeid geproduceerd, POMPOENKOSTUUM? IN DE ZEEMAN?

Adrenaline gierde door haar lijf

Oké, ik ga hier geen woorden meer aan vuil maken. Wat zegt Georgina hier verder nog over? “Raar hoeveel adrenaline er vaak zomaar door mijn aderen raast en als er echt iets gebeurt: NUL”, aldus Verbaan. “Ook gek hoe je eerst gaat staan kijken naar alle delen die piepend en krakend naar beneden komen voor je bedenkt dat je misschien beter van een afstand kan kijken.”

De plaatselijke krant laat weten dat er geen gewonden zijn gevallen en dat ze nog niet weten wat de oorzaak was. Maar jeeeeetjeeee wat een schrik! Wat een gevaar.

Nog geen reacties