Fawrynotsawry wil Gordon

Maar het lijkt ons stug dat Gordon die talentloze zak hooi wil. Het is natuurlijk wel zo dat Fawry een bekende man kan gebruiken. Het is namelijk niet zo dat hij het op eigen kracht zal redden om BN’ertje te worden. Alles wat hij aanraakt verandert in een flop namelijk, maar wel een heel ego bouwen om die zak met lauwe lucht.

Goor is natuurlijk ook een smakeloze hufter, maar die zie ik toch echt niet met deze dwarf over straat lopen.

16 reacties op “Fawrynotsawry wil Gordon

 1. De waarheid zegt:

  Oorspronkelijk was Dennis Schouten in de race.
  Dit is dus jalouzie van de golddigger Schouten.
  Verkoopt zijn poepert voor aandacht

  6
  2
 2. Teddy zegt:

  Zoiets als Roos wil Coldewijer.
  Trapt yvonne ook niet in
  Janus Anus de arrogante volgevroten alcoholist met plofkop en varkenspens🐷

  4
  8
 3. Gordon Bleu zegt:

  Gaat de grote aandacht trekker de aandacht delen met de kleine aandacht trekker? We zullen het zien. Aandacht is aandacht, dat natuurlijk weer wel. Een coke snuiver likt ook de coke resten van de vloer als het moet.

  4
  0
 4. Willy Tobbe zegt:

  Hoeveel hooggeplaatste coke snuivende hufters uit de hel van Hilversum zitten hier anoniem hun jaloezie en haat bot te vieren op Dennis en Jan? Ik denk meer dan je denkt. Roddelpraat heeft wat zij met al hun geld en status nooit zullen hebben; vrijheid.

  7
  0
 5. Farty not Arty zegt:

  Och neeeee zeg, wat word ik weer enorm gediscrimineerd. Dat komt alleen maar omdat ik gay ben en niet blank. Anders had ik ook al lang me eigen talkshowtje gehad want ik heb enorm veel talent. Ik ben knap, sexy en mooi. Ik wil niet terug achter de kassa bij de Lidl! Ik begin gewoon Omroep Roze, want daar is gewoon behoefte aan ook.

  2
  2
 6. Jetje Kwees zegt:

  Wanneer is Yomanda een keer te gast bij jullie? Ik wil gewoon weten hoe het met die schat gaat. En ik heb een enorme behoefte aan ranzigheid en sensatie op dit moment. M’n poes is ook net overleden. Dus.

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.