Fawrynotsawry toont weer infantiele domheid

De totale nietskunner van RUMAG gooit het maar over een andere boeg. Zijn juice kanaal liep niet, de opvolger liep niet, de theatershow liep niet, dan heb je als allochtone gay nog maar 1 mogelijkheid in dit land: je gaat woke doen. Daar is namelijk altijd ruimte en tijd voor tegenwoordig.

En dus maakt ie een verdomd slecht filmpje waarin hij zegt het niet te begrijpen dat Johan Derksen weer op de teevee mag en dat dit zeker komt omdat hij “wit” is. Want volgens de Iraanse huilstruik worden blanke mannen niet gecanceld. Dan heb je bijzonder slecht opgelet de laatste jaren. Maar goed, opletten is niet zijn sterkste kant. Wat hij wel goed kan blijft een raadsel.

22 reacties op “Fawrynotsawry toont weer infantiele domheid

 1. Robbie zegt:

  Ik vond het juist heel mooi wat er gisteren werd gezegd. Eerst een rel over die zwartejoekel Akwasi, toen een rel over Gijpie met een pruik en nu dat Derksen een kaars in een wijf heeft geduwd. Het komt echt vanuit 1 kant hoor!!!! En daarbij ik weet niet maar hoe dronken ga jij een dame voeren dat ze echt knock out gaat en een kaars niet in haar snee voelt glijden???? Ja ik zeg het nu misschien beetje hard, maar leg het me uit. En ook het verhaal van de Mol junior geloof ik niet!!!! Ja hij heeft die Shima zwaar mishandelt dat geloof ik wel, maar een andere dame bedwelmen om vervolgens over haar heen te gaan??? Nee echt niet Mol junior hoefde zijn naam maar te zeggen en de dames lagen al plat voor hem met de benen wijd, die hoeft echt geen dame te drogeren om te kunnen je weet wel……

  13
  16
  • Weert12 zegt:

   Raar, want toen die live was met die andere niks kunner. Had die er niks op te vertellen. Zaten ze samen het Songfestival te kijken. En toen las die rene een reactie over derksen. En zei zou wel leuk zijn dat hij hier bij was. En wie kon het niks schelen Farwy zei er geen woord over. En nu opeens wel terwijl het toen ook al bekend was. Due Rene zei nog hij komt terug. Wie was er stil Farwy, volgens mij alles voor aandacht

   4
   5
   • Robbie zegt:

    Ik heb waarschijnlijk een lullige vraag. Maar ik sloot de live af pasgeleden met die bloedhond, maar was dat met die ene dame met een zonnebril en dat die barry of berry (weet ik veel) ook ff in beeld kwam???

    3
    4
  • Dappere Dodo zegt:

   Grappig dat Farwy dit zegt. Nou hij was van het weekend live met rene tijdens eurovision en hij stelde de vraag aan rene met wie hij eerder zou neuken. Zijn moeder of zijn jongere zusje. Sorry en dan dit plaatsen? Dan ben je een eerste klas staatsmongool!

   5
   3
  • FietsventielDOP zegt:

   Robbie, volgens mij snap jij meerdere dingen in het leven niet. Punt is dat je hier niet op de juiste plek bent, dat is wel duidelijk.

   2
   1
 2. Umfufu zegt:

  Dat filmpje kijk ik gewoon niet. Ik gun hem de views niet. Straks denkt hij nog dat hij populair is.
  Maar.
  Hij verzint binnenkort echt wel iets om weer in beeld te komen hoor.
  Want hij blijft een valse.

  11
  2
 3. Pispaal zegt:

  Vies racistisch rotjong is het. Gelijk weer ras misbruiken om je aandacht te trekken als niks anders werkt. Schaamteloos misbruik van racisme.

  Fawry, accepteer nou eens dat het niks wordt, omdat je er totaal niet de allure voor hebt. En donder gewoon een eind op met je kutfilmpjes. Zoek een kantoorbaan en rot op.

  14
  2
 4. Disi29 zegt:

  Wie heb ook nog dat Songfestival live van Farwy gezien? Was te treurig voor woorden. En nog bijna lopen janken ook. Door veel roddelpraat kijkers. En het woord roddelpraat mocht niet meer gezegd worden, door die andere niks kunner.

  1
  3
 5. Pascally. 2.0. zegt:

  Dit is gewoon een valse pisnicht zonder karakter en daar moeten we geen ene aandacht aan schenken! Die schijnheilige was uiterst fanatiek om Yvonne samen met Koen koek koek K te cancellen, en zelfs dat lukte niet. Deze man is zo irrelevant dat hij geeneens gecanceld hóeft te worden want om gecanceld te worden moet er wel iets te cancellen zijn. Ben ik trouwens de enige die hem er vet goor uit vind zien? Hij ziet er gewoon uit alsof hij stinkt of zo en ruikt naar een muf matras uit de jaren ’50 waar zo nu en dan weleens in geplast is. Bah.

  4
  4
 6. Michiel zegt:

  Het is dat deze site aandacht aan die vent geeft. anders had ik nooit geweten wie dit is. dus ik zeg gewoon stoppen met aandacht geven.

  4
  0
 7. remzi bakkal zegt:

  Amina koyum wat moet die Iranees hier lan? Jan waarom zoveel aandacht geven aan kontenbonkers lan? We willen alleen maar lekker geile wijven zien, amina koyum daarom kom ik toch ook naar deze lowlife site!
  Yuzune isegim van deze Iranier dat is toch geen nieuws amina koyum

  1
  1
 8. Dhr. Kensel Kultjer zegt:

  Dit hier is volgens National Geographic termen een wezen dat kosten wat kost bij de NPO binnen wilt komen, om daar de subsidiebron leeg te drinken

  En dus maakt hij er maar een rassenkwestie van. Want waarom mag de witte man alles wel?
  De salonfähige ‘witte mannen’ hetze is mede mogelijk gemaakt door de NPO en BNN VARA en nu denkt dus iedere allochtoon en links klimaatmeisje dat ze dit overal te pas en te onpas in kunnen gooien

  En het ergste is nog dat steeds meer blanken mee gaan in deze zelfhaat. Zichzelf ‘wit’ noemen en hun ‘witte huiswerk’ doen over hun bevoorrechte posities

  1
  0
 9. Fan van Roddelpraat zegt:

  Deze domme sukkel zet zich iedere keer weer onbeschrijfelijk voor lul voor heel Nederland. Dit ziet hij niet in. Onbegrijpelijk.

  1
  0
 10. Roddelpraat4ever zegt:

  Haha ik had een commant geplaatst onder zijn post, gaat hij mij blokkeren. Of zal dat komen omdat ik de boze witte man ben? Hmm…

  0
  0
 11. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Enige wat Fawry not Sawry wil weten is hoe hij zelf op de buis kan komen. Zelden iemand gezien die zo media geil is als hij. Hij trok zich regelmatig af op zijn eigen uitzendingen van Roddeloog. Hij was daarmee ook gelijk de enige kijker. Wat een ranzig figuur is de Fawry toch.. hopelijk nemen ze hem snel op bij de Jellinek voor een media verslaving.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.