Fawrynotsawry toont weer infantiele domheid

Fawry

De totale nietskunner van RUMAG gooit het maar over een andere boeg. Zijn juice kanaal liep niet, de opvolger liep niet, de theatershow liep niet, dan heb je als allochtone gay nog maar 1 mogelijkheid in dit land: je gaat woke doen. Daar is namelijk altijd ruimte en tijd voor tegenwoordig.

En dus maakt ie een verdomd slecht filmpje waarin hij zegt het niet te begrijpen dat Johan Derksen weer op de teevee mag en dat dit zeker komt omdat hij “wit” is. Want volgens de Iraanse huilstruik worden blanke mannen niet gecanceld. Dan heb je bijzonder slecht opgelet de laatste jaren. Maar goed, opletten is niet zijn sterkste kant. Wat hij wel goed kan blijft een raadsel.

https://www.instagram.com/tv/Cdn7Df-KIRY/?utm_source=ig_web_copy_link

22 reacties op “Fawrynotsawry toont weer infantiele domheid

 1. Umfufu zegt:

  Dat filmpje kijk ik gewoon niet. Ik gun hem de views niet. Straks denkt hij nog dat hij populair is.
  Maar.
  Hij verzint binnenkort echt wel iets om weer in beeld te komen hoor.
  Want hij blijft een valse.

  11
  2
 2. Pispaal zegt:

  Vies racistisch rotjong is het. Gelijk weer ras misbruiken om je aandacht te trekken als niks anders werkt. Schaamteloos misbruik van racisme.

  Fawry, accepteer nou eens dat het niks wordt, omdat je er totaal niet de allure voor hebt. En donder gewoon een eind op met je kutfilmpjes. Zoek een kantoorbaan en rot op.

  14
  2
 3. Disi29 zegt:

  Wie heb ook nog dat Songfestival live van Farwy gezien? Was te treurig voor woorden. En nog bijna lopen janken ook. Door veel roddelpraat kijkers. En het woord roddelpraat mocht niet meer gezegd worden, door die andere niks kunner.

  1
  3
 4. Pascally. 2.0. zegt:

  Dit is gewoon een valse pisnicht zonder karakter en daar moeten we geen ene aandacht aan schenken! Die schijnheilige was uiterst fanatiek om Yvonne samen met Koen koek koek K te cancellen, en zelfs dat lukte niet. Deze man is zo irrelevant dat hij geeneens gecanceld hóeft te worden want om gecanceld te worden moet er wel iets te cancellen zijn. Ben ik trouwens de enige die hem er vet goor uit vind zien? Hij ziet er gewoon uit alsof hij stinkt of zo en ruikt naar een muf matras uit de jaren ’50 waar zo nu en dan weleens in geplast is. Bah.

  4
  4
 5. Michiel zegt:

  Het is dat deze site aandacht aan die vent geeft. anders had ik nooit geweten wie dit is. dus ik zeg gewoon stoppen met aandacht geven.

  4
  0
 6. remzi bakkal zegt:

  Amina koyum wat moet die Iranees hier lan? Jan waarom zoveel aandacht geven aan kontenbonkers lan? We willen alleen maar lekker geile wijven zien, amina koyum daarom kom ik toch ook naar deze lowlife site!
  Yuzune isegim van deze Iranier dat is toch geen nieuws amina koyum

  1
  1
 7. Dhr. Kensel Kultjer zegt:

  Dit hier is volgens National Geographic termen een wezen dat kosten wat kost bij de NPO binnen wilt komen, om daar de subsidiebron leeg te drinken

  En dus maakt hij er maar een rassenkwestie van. Want waarom mag de witte man alles wel?
  De salonfähige ‘witte mannen’ hetze is mede mogelijk gemaakt door de NPO en BNN VARA en nu denkt dus iedere allochtoon en links klimaatmeisje dat ze dit overal te pas en te onpas in kunnen gooien

  En het ergste is nog dat steeds meer blanken mee gaan in deze zelfhaat. Zichzelf ‘wit’ noemen en hun ‘witte huiswerk’ doen over hun bevoorrechte posities

  1
  0
 8. Fan van Roddelpraat zegt:

  Deze domme sukkel zet zich iedere keer weer onbeschrijfelijk voor lul voor heel Nederland. Dit ziet hij niet in. Onbegrijpelijk.

  1
  0
 9. Roddelpraat4ever zegt:

  Haha ik had een commant geplaatst onder zijn post, gaat hij mij blokkeren. Of zal dat komen omdat ik de boze witte man ben? Hmm…

  0
  0
 10. GerardJolingBijRoddelpraat zegt:

  Deze moeten ze een paar jaar in een iraanse gevangenis gooien kijken hoe die dan praat

  0
  0

Reacties zijn gesloten.