Fawrynotsawry kijkt niet meer naar Roddelpraat

Awhhh… Nee… We zijn een trouwe fan van het programma kwijt… De Iraanse nicht denkt dat Roddelpraat elke week over hem gaat. Dat is natuurlijk sowieso al niet waar, maar prima als je ego zo groot is dat je dit zelf gaat verzinnen. In ieder geval doe je de titel van het programma eer aan.

Dit artikel gaat er toch over, maar vooral om hem even uit te kunnen lachen, want HAHAHA, ze beoordelen Dennis Γ©n het kaasboertje aan de hand van een fake Instagram-account. Oh, oh, doe je research de volgende keer toch eens een keer goed!

20 reacties op β€œFawrynotsawry kijkt niet meer naar Roddelpraat”

 1. Tony Macaroni zegt:

  Ik poep op de kop van Jan RoosπŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ’©

  3
  26
 2. Gordon B. zegt:

  De grootheidswaanzin van deze meganicht is bijna grappig te noemen. Ik keek zelf al nooit naar deze importdel. Ook niet eens uit leedvermaak. Kan het niet gewoon weer lekker bij de Febo gaan werken of zo?

  21
  1
 3. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit grondig onderzoek is gebleken dat dikke vrouwen, de uitdrukking “met ze tweeΓ«n door één deur” niet in praktijk kunnen brengen.

  8
  0
 4. Gerard J. zegt:

  Kan Fairy, oftewel ‘ Farty ‘ zoals hij in de gaysauna genoemd word, niet gewoon eens ander werk gaan zoeken, of kan hij niet ΓΌberhaupt werk gaan zoeken?

  7
  0
 5. Floris Weyers zegt:

  Jan my boy.. waarom schrijf je nu weer over nichten? Denk dat de mensen je wel doorhebben, maar je geheim blijft veilig bij mij. X Flo

  1
  1
 6. Tony Macaroni zegt:

  ik ben in love met Jan Roos. Ikwil samen met hem nakend in een rubberen deken rollebollen. Hij een Roos tussen zijn tanden terwijl ik zijn “biggenstaart” aan zijn voorkant masseer. Daarna tongen we heftig en schijten en pissen elkaar onder.

  2
  3
 7. Floris Weyers zegt:

  Mensen vragen mij wel eens, zeg waar ken jij die Roos eigenlijk van? Jan en ik hebben elkaar leren kennen in de avonduren op een parkeerplaats nabij Bergen. Hij had ‘autopech’, gelukkig kon ik hem helpen met mijn ‘krik’, the rest is history.

  1
  3
 8. Jan Roos biggenlikeur uit Griekenland zegt:

  1 liter ouzo
  Sap van halve citroen
  10 eetlepels suiker
  2 verse mandarijnen in partjes
  10 ijsblokjes
  Alles even mixen
  Lekker wegdrinken over de avond.

  0
  3
 9. Grunnnnn zegt:

  Die loopt z’n reet te verkopen tijdens de gay prides

  En straks half Amsterdam zeiken dat ze apenpokken hebben opgelopen van die Marokkaanse pleuris nicht !

  2
  0
 10. Tinus Tussengas zegt:

  Iraanse tyfus hond moeten ze aan een hijskraan in zijn eigen land laten bungelen weten ze wel raad met zijn soort tot hij zijn ingewanden eruit schijt

  4
  1
 11. Alex Soze zegt:

  Beste Fawry,

  Ik heb zin met met mijn voet allemaal verschillende huishoudelijke voorwerpen in je reet te trappen met de hiel van mijn voet.

  Met vriendelijke groet,

  Alex

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.