Fans reageren WOEST op Gordon als nieuwe Koning TOTO

koning-toto

Hilariteit alom vandaag. Gordon (bekend van RoddelPraat en het nummer Wir sind die Holländer) werd gepresenteerd als de nieuwe Koning TOTO van staatsgokbedrijf TOTO.

Na Andy van der Meijde zou dat dus de tweede coke-gebruiker in rij zijn die deze eervolle rol krijgt (over Donnie weten we het niet eigenlijk). Maar goed, daar gaat het niet over. Nadat het filmpje op Twitter werd gepost regende het negatieve reacties. 1 april-grap in je gezicht.

Nitwit

‘Ja zo hebben jullie ze graag. Nitwits met 0 verstand en kennis van voetbal maar wel zakken vol geld,’ reageert een anoniem iemand. ‘Nu gaan we helemaal niet naar Qatar ! Lekker sportief aanzicht ook zo’n vol gevreten hok’ lezen we daaronder. ‘Unibet it is’ besluit Paul. @MemeLord postte een kotsgifje.

12 reacties op “Fans reageren WOEST op Gordon als nieuwe Koning TOTO

 1. Robbie zegt:

  Haha ‘volgevreten hok’ , hij/zij heeft wel gelijk. Nodigt niet echt uit hé zo’n vette klomp gestolde jus. Maar verder doen we niet aan anonieme internethaat.

  0
  0
 2. DeDikkeEend zegt:

  Wat een schorre reïncarnatie van pattie pattie pattie is dit veenlijk zeg. Welke half doorgesnoven drugsdealer bij de ToTo heeft dit nou weer verzonnen. Zeker een clubje bilspleet atleten die elkaar gezellige baantjes geeft. Eikels. Trouwens, wist je dat de toto net zoals meerdere van dit soort in nederland actief zijnde gok meuk onderdeel is van de nederlandse loterij ? En dat je hier doodleuk als minderjarige een ”onschuldig” gokje kan doen. Achja ze moeten dominique weetniet toch ergens van betalen he. Want niemand heeft in dat landschap nog een ziel. Nou het was weer gezellig die extra aflevering. Vergeet niet te abboneren op Roddelpraat. En fuck de konijnen.

  0
  0
 3. rasta rostelli zegt:

  Iets om over na te denken:
  Als Gordon de aandachtsziekte heeft, dan moet je hem dat juist NIET geven. Roddelpraat is voor Gordon wat de cocaïnedealer is voor de cokejunk.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.