Uit eerste hand

Fans reageren op break-up Gio: ‘Jouw verdriet doet me goed’

break-up Gio

Woensdag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Gio Latooy en Jade Anna van Vliet opnieuw uit elkaar zijn. Gio kreeg krijgt veel steun van zijn fans, zo blijkt als we de 'commands' lezen.

Fans reageren op break-up Gio

“Daar zitten we weer”, begon Gio. “Het is duidelijk denk ik. Na een jaar proberen zijn we erachter gekomen dat het niet lukt. We zijn erachter gekomen dat we beter vrienden kunnen blijven.”

“Een relatie zit er gewoon echt niet in”, vervolgt grindtegel. “We zijn vier á vijf jaar geleden begonnen aan een relatie. Het klikte super goed en dat resulteerde in een relatie. Een jaar geleden ging het voor het eerst uit. Dan hoop je dat je elkaar gaat missen en dan kom je in een fase dat je het weer wil proberen. Dat hebben we gedaan.”

Reacties

De reacties zijn erg vermakelijk. Zo reageerde Pascal Storm: ‘deze relatie moeilijker dan wiskunde’. En dat klopt. User02338 schreef: ‘Gio we hebben echt veel respect voor je, net hierom dat je wel open en eerlijk je gevoelens deelt met ons. Ik begrijp dat het ook niet altijd zo eenvoudig is, maar toch, bedankt voor alles. We zijn hier ook om te luisteren naar jou, komende tijd zal ook met ups and downs gaan, maar vergeet jezelf niet!! Zoals jade zei soms moet je kiezen voor jezelf, en dit is nu nodig. Gun jezelf rust en werk aan jezelf, en voor de rest hoef je je geen zorgen te maken. Alles zal op z’n plaats vallen. Hoop dat alles goed komt met je, geef niet op!! HOU VAN JOU’. Een beetje overdreven.

Nikki vond de video, net als wij overigens, schitterend: ‘Ik heb nog nooit in heel mijn leven zo hard moeten lachen’. Jonah Schouw schreef: ‘Dankjewel voor deze video echt je maakt me dag. Jouw ongemak en verdriet doet me goed.’

23 reacties

Gio Latooy

GOOOOOOOOEEEEDEMORGEN! Jongens en meisjes, welk meisje wil nu in mijn thumbnail?

kritische noot

Binnen twee weken ligt Gio weer op een ander grietje en spreidt Jade haar benen weer voor een andere influencer. Next….

Bobbi Eden

Tante Bobbi zegt altijd: geen kūt zo nauw als je eigen klauw

Scooby Doo

Niemand wil vrijwilliger, hij betaalt ervoor.

Gio Latooy

Uiteraard betaal ik gewoon conform het influencers CAO. Geld is het probleem niet 😉

Rod

Jade Anna, ik slide wel even in jouw DM.

Bob

Plastic boutvolk.

Marcel Latooy

Besef Jade is hier 19, ze is opgemaakt als een 40 jarige die haar rimpels probeert te verbergen. Dit terwijl ze van nature een babyface heeft.

Louise Latooy

Willen jullie mijn kind hier buiten laten? Hij krijgt ook nooit zijn privacy…

Jade anna

Jade hier Jan geef mij een kans ik heb jaren getraint op kleine objecten nu wil ik is voor het echte werk gaan m’n kat is trouwens overleden.

Zwarte piet

Nu kan jade alle People of color van 101 barz afgaan

Dennis Schouten

Jade stuur mij een DM!

John

Gio kan niet rijden

Esther wulff

Hoeveel % is de kans dat ze naar de volgende youtuber gaat?

Erik

Ik ben Erik, ben een open boek, eet binnenkort Jade’s poenie net bastognekoek

Peter G

Zoekt Jade nog een sugardaddy?

Scooby Doo

Een dag later in zijn vlog wil Gio dat kijkers die negatieve reacties geven hun f*ucking bek houden. Gio heeft een betonplaat voor zijn hoofd van 3 meter dik en van gewapend beton. En dan op het einde van de vlog stuurt hij voor alle kijkers en fans een duidelijke boodschap door zijn middelvinger omhoog te doen. Hoe laag kan je zijn.

Nina

Juultje is ook weer single, 3x is scheepsrecht.

Poepslaaf Jeroen

Weer 8 duizend euro derbij en geen een les rijker gio met die rotkop van hem en een kech die geld wil verdienen waar gaat dit heen

Josef goebels

Binnenkort gaat ie lang op een basisschool om te vloggen en om een nieuwe vriendin uit te kiezen.

Naam*

Ben best empathisch. Zat bewezen. Maar niet met 16+ mensen die met zichzelf te doen hebben. Huilen om je eigen. Dergelijk zelfmedelijden duidt in hun geval onmiskenbaar op een bepaalde persoonlijkheidsstoornis.

mark rutte

niemand zag dit aankomen