Gio en Jade Anna wéér uit elkaar

Het is weer eens zover: Gio en Jade Anna zijn uit elkaar voor de views. Althans, zo lijkt het. De twee melden via YouTube dat ze wederom single zijn. Schitterend.

Gio en Jade Anna
Gio en Jade Anna

Gio en Jade Anna wéér uit elkaar

De video begint nog met ‘gooeeeedemooorgen’. Aan het einde van de video wordt het iets minder gezellig. “Daar zitten we weer”, aldus Gio. “Het is duidelijk denk ik. Na een jaar proberen zijn we erachter gekomen dat het niet lukt (huil huil).” Jade Annaaaaa pakt ondertussen een doekje. “We hebben geen ruzie en houden heel veel van elkaar.”

“We zijn erachter gekomen dat we beter vrienden kunnen blijven”, vervolgt Gio. “Een relatie zit er gewoon echt niet in. We zijn vier á vijf jaar geleden begonnen aan een relatie. Het klikte super goed en dat resulteerde in een relatie. Een jaar geleden ging het voor het eerst uit. Dan hoop je dat je elkaar gaat missen en dan kom je in een fase dat je het weer wil proberen. Dat hebben we gedaan.” Jade Anna haakt erop in: “Waar ik geen spijt van heb.”

BFF’s

“We zijn te goede vrienden om een relatie te kunnen hebben”, zei Jade Anna. “De liefde die Gio aan mij geeft, geef ik niet altijd terug. En dat verdien jij wel.” Gio: “Ja.”

Gio: “Ik voel me echt zo’n sukkel dat we hier weer zitten. Dat hoort bij het leven, denk ik. We blijven super goede matties.”

Jade Anna: “Ik gun jou de hele wereld, Gio. Helaas zijn we dat niet voor elkaar.”

Gio: “Ik noem jou mijn beste vriend.”

Jade Anna: “Frienzoned…(…) Nu mag mijn make-up uitlopen.”

Jade Anna was zestien

Gio en Jade Anna leerden elkaar zes jaar geleden kennen, maar vormden in februari 2021 een koppel. Even voor de duidelijkheid: Jade Annaaaa was toen nog zestien. Vorig jaar beëindigden de twee hun relatie al, waarna ze het opnieuw probeerden. Tot nu. Nu rest ons de vraag: wanneer is het weer aan?

ons liefdesverhaal stopt hier..💔