Televisie

Fan spreekt emotionele Monica Geuze toe: ‘echt een powervrouw’

Fan spreekt emotionele Monica Geuze toe echt een powervrouw

Fan spreekt emotionele Monica Geuze toe. Gisteravond tijdens de uitzending van Jinek sprak een fan uit het publiek haar toe en noemde haar een ‘powervrouw’. Vervolgens zat Monica huilend aan tafel. Dat leverde weer fantastische televisie op. Zucht…

Hét nieuws van 2023

Ik begrijp er helemaal niets van. Monica Geuze stopt na acht jaar met vloggen op YouTube. Vervolgens komt dat in het NOS Journaal voorbij op televisie. Dat was al onbegrijpelijke onzin, maar nu wordt het ook nog eens besproken bij Jinek. Het lijkt hét nieuws van 2023 te zijn.

Fan spreekt emotionele Monica Geuze toe

Het klopt… Er gebeurt nu misschien ook niet veel boeiends, maar om dan Monica aan tafel te zetten? Een aantal fans uit het publiek willen nog wat tegen haar zeggen. Een fan spreekt emotionele Monica Geuze toe “Ik volg je de laatste drie jaar en ik wil echt tegen je zeggen dat ik je onwijs inspirerend vind, hoe je alle ballen omhoog weet te houden. Zowel met je bedrijf, maar ook je personal brand.”

‘Echt een powervrouw’

Daar is het likken van de kont niet mee beëindigd, want de fan spreekt emotionele Monica Geuze toe: “En daarnaast ook dat je onwijs lief bent voor Zara-Lizzy, maar ook voor mensen die je niet kent, dus mensen die in een hotel werken of in een restaurant werken. Je was altijd supervriendelijk en dat maakt jou voor mij wel echt een powervrouw.” Lieve meid… Je kent haar helemaal niet.

Huilend aan tafel

Natuurlijk zorgt deze tekst ervoor dat Monica vervolgens huilend aan tafel zit in het live programma. Ze antwoordt: “Dankjewel. Wat lief. Ik weet helemaal niet wat ik erop moet reageren. Ik vind het echt superlief.” Ohh… Wat emotioneel allemaal! Monica heeft het ook ontzettend zwaar. Om haar portemonnee te tillen.

Blij met haar keuze

Wel staat ze honderd procent achter haar keuze om te stoppen. Ze is er zelfs erg blij mee: “ik was me langer dan acht jaar constant aan het verantwoorden tegenover de mensen die naar mij keken. De laatste jaren merkte ik al vaker: ik wil meer in het moment leven in plaats van doorlopend terugrapporteren naar de kijkers. Maar dan voelde ik mij weer schuldig dat ik dingen niet aan het delen was. Nu zie ik pas hoe lekker het kan zijn om niet alles te delen.”

Nog geen reacties