Famke Louise pleegt geen zelfmoord, moeder trots


Nadat Famke Louise vorig jaar met haar hersenen nog thuis op het nachtkastje aanschoof bij Jinek met haar hashtagverhaal #ikdoenietmeermee, dacht moeder Marja Koster dat ze door alle haat misschien wel zelfmoord zou plegen.

“Mensen hebben geen idee wat ze aanrichten met al hun haat”, vertelt ze in de Libelle. “Het ging natuurlijk niet over de inhoud, maar over de manier waarop ze praatte en hoe ze eruitzag”. Ja over de inhoud viel ook weinig te zeggen, een pleidooi waarin je zegt respect te hebben voor corona en 89 keer het woord maatschappij gebruikt in een verhaal waar samenhang geen plek kende, maar dat terzijde. We vragen ons inderdaad wel nog altijd ten strengste af waar ze dat achterlijke accent heeft geleerd. En waarom je ook alweer muziek bent gaan maken. En waarom je jezelf voortplant. En je je kids verkoopt maar niet bekend wilt zijn. Maar voor de rest zie ik weinig ruimte voor kritiek hoor. Wij zijn ook trots dat je nog leeft. Ik zou het niet kunnen hoor op jouw plek, godsakke.

19 reacties op “Famke Louise pleegt geen zelfmoord, moeder trots

  • Realist zegt:

   Typerend voor de huidige ‘jeugd’ van tegenwoordig. Die zijn zo achterlijk dat ze denken dat het stoer is om als blanke autochtone Nederlander, te praten als iemand met een migratie achtergrond die slecht is ingeburgerd.
   Complete verpaupering van de maatschappij en past volledig in het beeld dat de jeugd van tegenwoordig minder ontwikkeld is in algemene zin en maar dommer en dommer wordt.

   38
   2
  • Anonieme ex van depressieve postbode zegt:

   Je zal maar docent Nederlands zijn zeg in deze godsamme alle knaken.
   Tegenwoordig moet je behalve Mohammed , Rachid en Abdel ook Joost , Bas en Rutger- Jan correct Nederlands leren wat een mafklappers zeg.
   Laat zag ik een filmpje van een Nederlands meisje die vroeg aan haar volgers ” welke tasje zal ik vandaag aanzetten ” pppfff
   We hebben een leger straks vol met mannen met een knotje , zwarte nagellak en volledig WOKE en de rest van het land praat als een import berggeit.

   17
   1
 1. Jos zegt:

  Het begint een beetje een infantiel kleuterschooltje te worden met nonsense berichten
  Patty, Rogier en Famke L
  Ga zelf eens onderzoeksjournalistiek plegen
  Niets is uit eerste hand
  Gewoon van instagram of elders weg geplukt
  Slappe hap heren Jan en Dennis
  Een schoolkrantje nog onwaardig
  😩😩😩

  1
  17
  • Henk zegt:

   Het probleem met die lui is, ze leven op aandacht. Dus ze laten zich makkelijk overhalen, tot domme dingen. Alles gaat om de views (posi- of negatief), zeker als je inkomstenbronnen wegvallen. En we kunnen wel cliché gaan doen, zij zegt het.. en de ander denkt het,maar brand wel de ander af, omdat we allemaal even de brave hendrik willen uithangen on the internet. Ze is geen tv type, waar andere nog met spelshows mee doen, zal het voor haar nit echt werken. Mja een troost dj jean is harder afgegaan in zijn leven 😉

   Mja cinderella komt er ondertussen ook wel achter dat ze afhankelijk is van een sprookje wat haar zogenaamd groooots artiest maakt, waardoor je volgers creëert oftwel pop… mjja straks werkt ze ook gewoon weer achrer de kassa bij de Coop. Of ze moet echt talenten gaan ontwikkelen. En niet om haat. Maar tot nu toe is wat ze carriere kan noemen, gemaakt door anderen. Ze kan natuurlijk wel alle trucage op een volgende poppetje toepassen. Ze weet immers hoe simpel je kids bereikt.

   1
   0
 2. Anonieme ex van depressieve postbode zegt:

  Neukuh doet ze wel ja, sommige halve zolen hebben een stappenteller
  Zij heeft een piemelteller die na haar laatste update op 14,276 km stond.

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.