Opmerkelijk! Famke Louise laat cellulitis behandelen

famke-l

Hoewel voorleesmoeder Famke Louise nog maar 22 lentes jong is zit de angst voor dikke pootjes er al goed in. Dames, neem hier een voorbeeld aan.

Rapperin en zangeres Famke Louise, die middenin een hersencapaciteitvergrotende kuur zit, is doodsbang voor cellulitis. U kent het wel, de bekende putjes op de billen en dijen waardoor het lijkt alsof iemand 48 uur op een grindtegel heeft gelegen. Meestal een veelvoorkomend probleem bij vrouwen die hetzelfde kapsel hanteren als Dennis Schouten, maar ook ons zangtalentje uit Almere vreest het ergste en is er vroeg bij.

Op Instagram deelt Louise een video van een zogenaamde bindweefselmassage, een behandeling om dat vervelende sinaasappelhuidje te voorkomen. Goed zo Femke! Hou de boel strak.

[vplayer id=2396]

Hier zien we overigens geen cellulitis, maar dat kan ook zijn weggeshopt:

8 reacties op “Opmerkelijk! Famke Louise laat cellulitis behandelen

 1. Allochtoon zegt:

  Dat vind ik nou jammer. Al die vrouwen (en mannen) die cellulitisfobie hebben. Geen lichaam is perfect. En denk je dat een man die de liefde wil bedrijven met een vrouw zich laat afschrikken door cellulitis?

  0
  0
 2. Arno Poorthuis zegt:

  Femke moet gewoon realistisch zijn. Bij 30 is het over, dan hoop ik dat ze haar liefde heeft gevonden en dat hij eeuwig trouw is en hij niet op zoek gaat naar iets strakkers….

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.