Televisie

Famke Louise kan eigen nummer niet uitleggen

Famke Louise kan eigen nummer niet uitleggen

Famke Louise kan eigen nummer niet uitleggen. Haar wordt op Instagram gevraagd hoe ze tot dit nieuwe liedje is gekomen, maar ze vindt het lastig om uit te leggen. Zelf heeft ze waarschijnlijk weinig aan het nummer gedaan. Ze heeft iets moeten inzingen (waar een ander trouwens weer veel autotune overheen moest gooien), maar verder houdt het snel op.

Famke Louise kan eigen nummer niet uitleggen

Het is dramatisch. Dit wijf is zó ontzettend achterlijk dat ze de productie van haar eigen liedje niet eens kan onderbouwen. Heel veel meer dan ‘ja… uh… ik vond het gewoon leuk’ komt er niet uit. Wanneer op Instagram aan haar gevraagd wordt hoe ze op dit liedje gekomen is, legt ze uit: “Ja, dat is wel grappig eigenlijk. Persoonlijk houd ik heel erg van dance en pop, uhm… Dus vandaar ook de keuze van de beats…”

Diepzinnige tekst

Oh, super! Haha! Heel grappig inderdaad. Maar hoe is Famke Louise tot de tekst gekomen dan? “En… Ja… Tekstueel… Ja… Het gaat eigenlijk gewoon over liefde en ja… Dat ervaar ik gewoon nu heel erg, dus ja… Op basis van dat heb ik het liedje gemaakt.” Gelaagd. Dit is nou wat je noemt: gelaagd. Diepzinnig. Goed over nagedacht. Maar waarom dan ‘in het donker’? Waar komt dat vandaan? Oh, dat weet ze niet, want dat heeft ze niet zelf verzonnen.

Watch on YouTube

Nog geen reacties