Televisie

ZIEN: Gordon zoenend met zijn nieuwe liefde

ZIEN: Gordon zoenend met zijn nieuwe liefde

Bij het afscheidsconcert van Elton John in Australië zit Gordon zoenend met zijn nieuwe liefde. Hij deelt een video en een foto op zijn Instagram. Hij wil zijn geliefde graag aan de rest van Nederland introduceren. Hoelang zal deze ‘relatie’ duren?

In de aard van het beestje

Gordon, de bipolaire cokejunk met een chronisch aandachtstekort, wilde niets meer met sociale media te maken hebben. Eigenlijk de hele mediawereld stond hem niet meer aan. Toch blijft hij steeds zichtbaar. Het zit in de aard van het beestje. Dit keer deelt hij een opvallend beeld vanaf het afscheidsconcert van Elton John in Australië.

Liefde 2938

De man is lekker aan het genieten van een concert van Elton John aan de andere kant van de wereld, maar hij zit daar dit keer niet alleen. Hij laat dolgraag aan de rest van Nederland zien met wie hij daar zit. Het is namelijk niet zomaar iemand. Het is liefde 2938. Wat ontzettend leuk.

Gordon zoenend met zijn nieuwe liefde

Het is goor, maar waar: op Instagram zit Gordon zoenend met zijn nieuwe liefde. Zowel bewegend beeldmateriaal als stilstaand beeldmateriaal moeten ons overtuigen van zijn nieuwe toyboy. Wie of wat dit is, weten wij ook niet. Hoelang zal deze ‘relatie’ gaan duren? We durven geld in te zetten op drie weken, want langer dan dat heeft een liefdesverband met Goor nog nooit geduurd.

Nog geen reacties