Famke Louise geeft auto aan moeder

famke-louise-foto

Misschien koop ik wel een Bentley. Misschien koop ik wel een Honda. In m’n jakka met bontkraag. Rijdend naar de Fashion Week. Vroom Vroom Vroom Vroom. Vroom Vroom Vroom Vroom. Nou ja, het werd een Peogeot. Moeders helemaal aan het huilen om een karretje van 2 ruggen.

Met het allerergste is natuurlijk dat dit allemaal voor de docu is. Er is niets oprechts aan als je dat doet met een camera erop. Dan ben je niet met je moeder bezig, maar met jezelf.

20 reacties op “Famke Louise geeft auto aan moeder

  • Kutter Ziefood zegt:

   Die stond waarschijnlijk nog in die grote kut van haar geparkeerd. Daar schijnen meerdere garagebedrijven geregistreerd te zijn.

   29
   2
  • Kutter Ziefood zegt:

   Die stond waarschijnlijk nog geparkeerd in die dikke gleuf van haar. Daar staan wel meer garagebedrijven geregistreerd, net onder de deurbel.

   8
   2
 1. Robbie zegt:

  wtf, Famke krijgt auto in ruil voor reclame van garage op haar YoeToeb kanaal en geeft die dan aan haar moeder….pffff. Moeders heeft wel mooi gezichtje trouwens…vandaar dat Famke zo knap is.

  4
  8
 2. Johnemon zegt:

  Niet heel achterlijk om onder de grens voor belastingvrije schenkingen te blijven op de camera.
  Op die foto doet ze mij denken aan mijn oma met die gerimpelde zoenlippen. Komt dat van die fillers op die leeftijd al zo?

  3
  0
 3. TurkjeLorenzo zegt:

  Die stond waarschijnlijk nog in die grote kut van haar geparkeerd. Daar schijnen meerdere garagebedrijven geregistreerd te zijn.

  1
  4
 4. Rinus Rukwind zegt:

  Famke met dat rare bekkie, haar strak naar achter altijd. Wat een sjonnie zeg.

  Charly Luske heeft al vieze spelletjes met haar gedaan toen ze 17 was.

  4
  0
 5. Choco Prince zegt:

  Ik word zo geil van die dooie, monotone, nietszeggende stem van haar. Een reflectie van wat er in haar hoofd omgaat: bar weinig.

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.