Entertainment

Famke Louise opnieuw beschuldigd van plagiaat: mevrouw verwijdert reacties

Famke Louise

Famke Louise is opnieuw beschuldigd van plagiaat. Eerder leek het nummer ‘FAKKA’ verdacht veel op het nummer London van AJ x Deno, nu is ‘Money & Shine’ een kopie van een bestaand nummer van rapper YGN KAMII.

Famke Louise opnieuw beschuldigd van plagiaat: mevrouw verwijdert reacties

Het verbaast ons in ieder geval niet. Een week nadat YGN KAMII zijn nieuwe nummer uitbrengt, is daar uit het niets Famke Louise met haar nieuwe lied. Mensen in de commands horen dat ook en laten dat weten aan Famke Louise. ”Je steelt @ygnkamii zijn flow zonder schaamte en je laat zien dat het origineel niet te overtreffen is’, schrijft iemand. De volgende reactie’: Ligt het aan mij of lijkt dit verdacht veel op @ygnkamii zijn flow…’, en nog een ‘command’ luidt: ‘Gewoon My nephew zijn flow gestolen….. at least tagg him if you do’.

Het achterlijke wijf leest de reacties wel, aangezien alle reacties die te maken hebben met plagiaat verwijdert. En dat zegt natuurlijk genoeg. Deze reactie staat er overigens nog wel op: ‘De oorarts heeft me geadviseerd niet meer naar jou muziek te luisteren anders kan volgende week weer terug komen’.

Famke Louise is niet bang meer voor Kevins

Famke Louise is niet bang meer voor alle Kevins, zo liet ze weten voordat ze ‘Money & Shine’ uitbracht. “Vanaf het moment dat ik moeder werd, was het mentaal een zware periode voor me”, zei ze in een video. “Ik had het gevoel dat ik mezelf moest veranderen, omdat ik dacht dat ik anders een slechte moeder zou zijn voor mijn zoontje.”

“Na mijn laatste release was ik helemaal klaar met het zoetsappige gedoe”, vervolgt ze. “Dit is niet wie ik ben en ik ga dit masker ook niet ophouden. Ik ben trots op de vrouw die ik ben geworden en op de keuzes die ik maak. Vanaf nu zal ik niet meer angstig zijn voor de reacties van anderen.”

20 reacties

Vloeris waaiers

Interesse in een haustoer?

Riagg020

Geen aandacht aan besteden mocrosl#tje !

Dries slavink

Alles word voor haar gedaan en er wordt flink geld aan deze talentloze gleuf verdien!als je dit support ben je echt een simple ziel!

L'ill Kleine

Zijn er nog vrouwen die ook zulke lippen willen? Ik maak ze met mijn autodeur.

sowartepietje

Neg*rho*r

John

Is gewoon einde carrière, zoek wat anders

sowartepietje

Geen aandacht aan besteden aan dit negeersl*tje !!!!!!

Fred van leernicht

Ze is nog net niet dom genoeg om de wc te vinden,anders zou ze alles onder bouten!

clysman

Mijn vleesstaaf is een clysma!wie o wie??

Baden met Arie

Mijn moslimvrienden moeten deze ongelovige onmiddelijk stenigen

Prins Pils

Hier op Roddelpraat worden reacties met opbouwende kritiek ook niet geplaatst

Vunzige Floris.

Verdient? Of wordt het elders verdient en op hun witte potje gestort?

Denzel

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Scooby Doo

Dat heb je ervan dat wat anderen voor deze zaagselbol regelen en met haar geld ervandoor gaan. Als Famke spreekt vernieuwen ze eerst haar batterijen, zodat ze kan bewegen. Ook Famke komt niet verder dan dat ze weet hoe ze met haar 3 vingers en een stukje toiletpapier haar kont kan afvegen, de rest wordt voor haar geregeld. Zwakbegaafde troela.

Moppersmurf

Te dom om te schijten is dit kansloze meisje. Beetje kaliber Jade Anne etc.

Floris Wyers

Oooj Jorik toch. Housetour doen? Maar dan wel bij de plaatselijke autodealers die busjes heeft met schuifdeuren

natte hari

blackface sl.tje

Jörgen Raymann

Famke pleegt altijd plagiaat. Want elke vrouw uit Almere buiten praat zo Als Famke dus elke zin die ze zegt is al plagiaat.

Keesjaap kappenburg

Wat is het verschil tussen famke louise en een soa?

Een Soa kom je tenminste wel vanaf

Kaasboertje

die mongool die de berichten controleert verwijderd alles. vrije woord is niet ver te zoeken bij roddelpraat. wat een triest mannetje die de berichten controleert