Uit eerste hand

Carice van Houten wéér gearresteerd 

Carice van Houten

Carice van Houten is voor de zoveelste keer gearresteerd bij de demonstraties op de A12 van Extinction Rebellion. Je weet wel, met de blokkades van die klimaatgekken. Mevrouw was zaterdag met een bordje te zien waarop te tekst ‘The night is dark and full of fossil fuels’ stond, een verwijzing naar de serie Game of Thrones.

Carice van Houten wéér gearresteerd 

Daarin speelde Carice meerdere seizoenen de hoofdrol. Maar goed, daar gaat het nu niet om. Carice van Houten is opnieuw meegenomen naar het bureau. Vorige week werd mevrouw ook al gearresteerd toen zij de snelweg in Den Haag bezette. 

Carice van Houten ging vrijwillig met de politieagent mee, zo vertelt ze in de podcast PepTalk & Friends. “Ik liep mee, ik heb me ook niet verzet. Ik liep de bus in en toen was het eigenlijk tien minuten een soort schoolreisje. Ze zetten ons bij het politiekantoor af en toen zeiden ze: ‘Jullie kunnen allemaal weer gaan.’” De stoutste fantasieën van Carice werden bijna werkelijkheid. “Er staan allemaal van die grote mannen. Ik ben nog nooit van m’n leven opgepakt.”

De blokkade van de snelweg begon om 12.00 uur. Twee uur later werden alle klimaatgekken verwijderd. Veel te laat, helaas.

KLM-personeel kotst hypocriete Carice van Houten uit

Eerder deze week leerden we dat het personeel van de KLM de 47-jarige Carice van Houten uitkotst. ‘Krijg een tip van een KLM-vlieger: veel collega’s daar kotsen ‘vedette’ Carice van Houten uit omdat zij wél als zogeheten Skipper van de KLM de wereld rondvliegt met de grootste privileges mogelijk, maar voor de bühne meeloopt in klimaatdemonstraties #A12’, aldus Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker op X.

Carice werd wakker

Carice van Houten werd naar eigen zeggen wakker na een lezing van een of andere deuger, zo vertelde ze eerder op Instagram. ‘Ik was nooit het activistische type. Liep altijd onwennig tussen de grote menigte, nooit zwaaiend met een vlag op de barricade. Na een recente lezing van wetenschapsfilosoof Chris Julien bij Extinction Rebellion werd ik pas echt wakker.’ Koekoek.

29 reacties

Vieze Gerrit H.

Carice is een echte strijder net zoals ik. Meer mensen zouden op moeten staan voor het klimaat.

Meta Beheer

Schakel je computer dan uit. Enig idee hoeveel schade de datacenters leveren voor een beetje onzinnigheid op internet?

Donald Trump

Voor een mevrouw die de CO2 afdruk heeft zo groot als een kleine staat ergens in Midden Afrika, heeft ze toch wel een heul erg grote waffel.

Zou het niet eens tijd worden dergelijke antidemocratische types, die blijkbaar geen enkele acht geven aan de zaak waar ze zeggen voor te staan, meedogenloos hard te gaan straffen?

Strafkampen. Stokslagen.

Kees van der Pek met veren

3 x is scheepsrecht. En voor zo’n vergrijp ga je minstens 5 jaar op water en bloot

Floris Wyers

Wat moet je toch met zulke gasten? Ik zeg gewoon de bak in. Kan ik mooi een housetour doen in de lik. Om daarna af te sluiten met Sabrage van een fles overheerlijk kraanwater

Piet

Stop maar met deze comments, komt er geen door. Waarom staan ze er nog?

Massie

Zoals de Donald al beschrijft. Stop met het aandacht geven aan deze mevrouw. U moet consuminderen. Terwijl mevrouw voor een klein dorp verbruikt. En hier bovendien mee doorgaat.

Don en Ad

Lieve Carice,

Wij willen een nieuwe film opnemen met jou in de HOOFDROL!

Carice

Ik doe alleen scat films,dus even flink die clysma in je anjer leeg blaffen

Floris Wyers

Loop ik richting huis kom ik Mark Baanders wéér liggend tegen in de sloot geblinddoekt roepend : Het laatste stootje is voor Geer . Blijkbaar is Carice niet de enige hardleerse

Youp

Ik zag laatst Jan Roos alleen bij Loetje zitten en ik wist genoeg.

Huub stapelbed

Een touw en een kruk kan je krijgen

Bobbi Eden

Ik ben een betere actrice

Mark Baanders

Keihard spuiten in die kont!!

Parkmanager Altwin

Dat vind ik ook en dan vooral je films met puma swede zijn echt oscar waardig

John

Mevrouw met dubbele moraal, wil alleen aandacht. Block

Thijs R

Ze moet ook 2 componentenlijm nemen ipv een pritstift. Ik kan het weten want die meiden van 12 kwamen ook altijd los toen ik de pritstift had gebruikt

Benno

Geef ze allemaal 1000 euro boete, die hun kinderen ( schandalig) meenemen 2000 euro, wedden dat het direct is afgelopen!

Pielemuis

Carice stinkt naar pies

Gideon

Deze vrouw is een gevaar voor onze democratische rechtstaat.

HALINA REIJN

Kan iemand de volgende keer met een tientonner (of Jan Roos) over haar heen walsen? Dan is het gelijk opgelost.

Herman Brusselmans

Gewoon achterwaarts in de poes naaien

Moppersmurf

Aandachtsho*er

natte hari

wat een hypocriete klimaat temeier!!!

natte hari

lelijke aandachtstemeier

Jan Roos

Wat kan die meid acteren he? En ook zo geloofwaardig een milieu activisten die eerste klas heel de wereld over vliegt. Heel geloofwaardig! Net als haar Geweldige zang carrière ook heel geloofwaardig!

Het enige geloofwaardige aan Carice is haar Rol in games of thrones daar

Jesse Klaver

Carice ik wil je verkiesbaar stellen voor de tweedekamer. Kunnen we samen strijden voor een beter Milieu

Herbert van der Naad

Ze begint op Patty Patty Patty te lijken… ik schrik me rot. Een 2e veenlijk.

Medusa

Blijf voortaan in nl werken dan trut. En zoek je sex buddy hier voortaan uit. Of laat je sex buddy’s voortaan hierheen komen.
Voor iedere vliegreis die jij in je (privé)vliegtuig maakt moet je minimaal 2 jaar op die grond blijven zitten.
Hypocriet uitgeteerd uitgewoonde woke high class escort