Fabiola Volkers hardhandig hotel uitgetrapt

fabiola

Fabiola Volkers, misschien wel de meest lucratieve prostituee van Nederland, heeft het aan de stok met een grote hotelketen. Liep ze soms iets te opzichtig met een tas vol zweepjes en plugs naar binnen?

Zoals algemeen bekend verdient Fabiola haar afgelikte boterham met zichzelf verhuren aan Onlyfans-lieden en is ze geregeld te vinden in een Van der Valkje om daar de nodige klanten af te werken. Moet kunnen. Vrij land. Lang leve de emansipaasie van de gleuf. Toch denkt Van der Valk Haarlem daar anders over.

Vermoedelijk wist het hotelpersoneel al hoe laat het was toen ze die enorme haardos een kamer binnen zagen stiefelen, waarop prompt de beveiliging werd opgeroepen en ze het hotel moest verlaten. Uiteraard eindigde dat weer in een huilbui op Instagram. Beelden hieronder:

[vplayer id=3371]

159 reacties op “Fabiola Volkers hardhandig hotel uitgetrapt

  • Dennis zegt:

   Hoe kan ik je berichten dan fabbie? Toen ik ooit in vandervalk Haarlem met een escort had afgesproken die iets vulgairder dan jou eruit zag(ietsjes maar) werden wij er ook uitgezet.

   0
   0
 1. Transgender Alice zegt:

  En dan te bedenken dat onze Dennis de mogelijkheid had om de volle 1,5 minuut van haar lichaam te genieten, en dit geweigerd heeft?!?!

  0
  0
 2. Nakketikker zegt:

  Zulke personeel? de hotel? Net zoals in de uitzending van Roddelpraat “ONZE KIND” ugh. Dit stuk vlees is te dom om te poepen.

  0
  0
 3. Квадроциклы zegt:

  [url=https://kvadroturs.ru/]Прокат квадроциклов в Сочи[/url]

  Мы предлагаем хорошо спланированные и организованные туры на квадроциклах в самых живописных местах Сочи.

  Вы сможете посетить захватывающие места, такие наравне Красная поле, Каньон Псахо, Мамонтово ущелье, Медовеевка и многие другие.
  Прокат квадроциклов в Сочи

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.