Instagram

Ex van Peter Gillis verzint wéér een andere manier om geld te kloppen 

Ex van Peter Gillis verzint wéér een andere manier om geld te kloppen

De ex van Peter Gillis verzint wéér een andere manier om geld te kloppen, maar dit keer zonder Petertje. Onze grote vriendin Nicol Kremers heeft namelijk een nieuwe manier gevonden om aan geld te komen. Nu Peter niet meer voor haar zorgt, zal ze toch echt zelf een keer aan het werk moeten om haar centen te verdienen, maar het zal Nicolleke niet zijn als ze daar weer een nieuwe manier op verzonnen heeft. 

Ex van Peter Gillis verzint wéér een andere manier om geld te kloppen: zal zit dit met Petertje zijn geld doen?

Ex van Peter Gillis verzint wéér een andere manier om geld te kloppen. De beste Nicol Kremers heeft het dan ook ineens over investeren in vastgoed, dit vertelde ze bij Shownieuws. Het is altijd maar de vraag hoe Nicolleke aan al dit geld komt als je echt groot wilt gaan investeren. Zal Nicol dit niet gewoon doen met het geld van Peter Gillis, want geld kloppen kan ze als de beste. 

Als Petertje wat geld mist, dan moet hij dus waarschijnlijk bij zijn ex zijn. Nicol wil in vastgoed investeren, omdat ze wel een doel voor haar geld wil hebben, maar het is maar de vraag wat daarvan terecht gaat komen. 

Haar erotische beelden lopen goed

Beste Nicolleke zal ook een hoop geld verdienen met de ‘geweldige’ erotische beelden die ze online plaatst. Ze zou al meer dan anderhalf ton hebben verdiend, terwijl ze helemaal niet plaats wat ze zou doen. Het is dus een beetje vreemd dat ze daar echt zoveel mee verdient zou hebben, want wie wil er nou naar Nicol Kremers kijken?

De ex van Peter Gillis verzint wéér een andere manier om geld te kloppen, maar misschien verdient ze dan dit keer toch echt zelf wat geld? We zijn er benieuwd hoe het zal lopen als Nicol Kremers je huurbaas is, dat kun je toch helemaal niet serieus nemen?

Nog geen reacties