Uit eerste hand

Ex van Peter Gillis liegt over haar auto

Ex van Peter Gillis liegt over haar auto

De ex van Peter Gillis liegt over haar auto, ze zou namelijk helemaal geen nieuwe Fiat 500 gekocht hebben gekocht. Nicol Kremers vond het een leuker idee om de lelijke fiat in te huren, in plaats van er zelf eentje te kopen. Dit blijkt uit een bericht van een van onze tipgevers, die het bedrijf heeft gebeld waar de auto vandaan komt. Ze zou vast nog niet genoeg verdiend hebben met geld kloppen, want ze had dan zeker wel een auto kunnen kopen. 

Ex van peter Gillis liegt over haar auto: de auto is gehuurd aan een BN’er

Onze grote vriendin Nicol Kremers zou dus de auto alleen maar gehuurd hebben en niet zelf gekocht hebben. Toen onze tipgever naar het autobedrijf belde, kreeg hij het volgende antwoord dat ze de auto weer opgehaald hebben bij de Kamasutrabeurs. Een of andere BN’er had de auto namelijk alleen maar gehuurd en helemaal niet gekocht. 

Dit kan er natuurlijk maar eentje zijn. Er is maar één persoon op deze aardkloot die besluit om een verschrikkelijk lelijke roze fiat in te huren voor zo iets doms. Nicolleke zou wel op deze manier willen laten zien dat ze zogenaamd wel geld heeft zonder Peter Gillis. 

Nicol Kremers aan de cocaïne 

Ex van Peter Gillis liegt over haar auto, maar er zou nog veel meer aan de hand zijn met deze vage vrouw. De beste Nicol is namelijk haar rijbewijs al een tijd kwijt, maar volgens de tipgever zou dit niet alleen maar komen door de alcohol. De kans is vrij groot dat Nicolleke aan de cocaïne “snuif” zit

Een van haar vriendin op de Kamasutrabeurs was ook al een lekker lijntje aan het snuiven, dit kon je zien op de achtergrond van een foto. Het kan dus best dat Nicol Kremers zelf ook regelmatig een lijntje neemt, misschien om te vergeten hoe lelijk die verschrikkelijke auto is. 

Nog geen reacties