Uit eerste hand

Ex van Gordon steekt Gordon in zijn rug

Ex van Gordon steekt Gordon in zijn rug

De ex van Gordon steekt Gordon in zijn rug door een 8 pagina’s lang durend interview te geven. Gavin Rozario besluit dit interview te geven aan Privé, zodat hij toch zijn zaakje nog kan redden. Gordon wil niet in het openbaar spreken, maar Gavin schijnt er dus geen enkel probleem mee te hebben om zijn ex even een trap na te geven. Hij vertelt over alles wat niet waar zou zijn en zelfs dat Gordon nog steeds verslaafd is. 

Gordon blijkt nog verslaafd te zijn

Gordon blijkt dus nog steeds verslaafd te zijn volgens Gavin, maar of dit waar is maar de vraag. In het interview zou hij namelijk vertellen over hoe verschrikkelijk Gordon is en hoeveel verschillende stemmingswisselingen hij zou hebben. Daar hoef je niet verslaafd voor te zijn. Natuurlijk weten we allemaal hoe verschrikkelijk Gordon is, daar hoeven we geen relatie voor aan te gaan.

Gavin probeert zichzelf nog wel te redden door Gordon een kwetsbare man te noemen. Hij zou gewoon weg hulp moeten zoeken, zodat het wel weer beter zou worden. Er zouden namelijk heel wat conflicten zijn geweest in hun relatie, omdat het allemaal te veel was voor Gordon

Ex van Gordon steekt Gordon in zijn rug: Gordon liegt over alles 

De ex van Gordon steekt Gordon in zijn rug door ook nog eens te vertellen dat Gordon van alles aan elkaar gelogen heeft. Zo zouden de twee elkaar gewoon kennen via Grindr en Gordon zou zijn ex gevraagd hebben om hem ten huwelijk te vragen. Dit zou dus betekenen dat het allemaal in scene is gezet.

Gordon zou dus alles veel mooier maken dan dat het is, maar dit kun je allemaal in de Privé lezen wanneer het interview uitkomt. Het is maar de vraag of je 8 pagina’s wilt lezen over hun verschrikkelijke relatie, die vanaf het begin al gedoomd was.

Nog geen reacties