Ex Dreetje draag nog zijn verlovingsring

Je mag toch verwachten als je voor de tweede keer in korte tijd door je kerel bedonderd wordt je geen trek meer hebt in het dragen van zijn verlovingsring. Maar Monique heeft hem nog steeds om. Wat is de reden? Nou eigenlijk heel simpel. “Ik heb daar totaal niet over nagedacht, ik heb zoveel aan mijn hoofd”, aldus Westenberg.

Afgelopen kerst ging André nog voor haar op de knieën. Hij deed met veel poeha een huwelijksaanzoek, natuurlijk voor een draaiende camera, want zo hoort dat tegenwoordig met hele intieme momenten. Enfin, Dré lag toen waarschijnlijk al zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen te knallen. Dus maakte de zoon van de echte volkszanger het weer uit en trok in bij zijn nieuwe roomsoes.

Dat zijn ex nog steeds zijn ring draagt geeft het idee dat ze nog niet helemaal afscheid van hem heeft genomen. Want anders draag je dat ding niet meer. Vorige keer dat kleine André zijn pony bij een ander liet grazen kwam hij ook met hangende pootjes terug. Wellicht opteert Monique daarop.

3 reacties op “Ex Dreetje draag nog zijn verlovingsring

 1. Mastur Bear zegt:

  Draag? Draagt moet dat zijn.

  En waarom niet? Ik zou hem elke keer dat ik een selfie zou maken zorgen dat die ring in vol ornaat op de kiek kwam te staan. Gewoon omdat het kan en om het hoerenjong Hazes te etteren. Heerlijk!
  Had Bridget ook geen verlovinsring gekregen? Zou leuk zin als ze samen met Mo steeds die ringen gaan flashen op IG elke keer als homewrecker van Soelen haar aandacht eist als nieuwe goedkope gleuf voor de ‘mastur bear’ puber.

  0
  0
 2. Pingback: Monique toch klaar met André Hazes Junior - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.