Eerste bewegende beelden Dré en Sarah

Wij waren natuurlijk de eerste met de knuffelfoto, maar nu zijn er ook bewegende beelden van Dreetje en Sarah. Nou ja, het staat op zijn eigen Instagram en duurt in totaal zes seconden. Maar ze zijn alle zes het kijken waard.

Want naast dat ze het leuk schijnen te hebben met elkaar, ze lachen zich immers een kriek, is er nog iets opvallends. André begint steeds meer op zijn nieuwe aanwinst te lijken. Nu kennen we het verhaal van hondjes en hun baas, maar we wisten niet dat dit ook voor nieuwe lovers opgaat. Want niet alleen zijn de tanden van Dreetje net zo Tipp-exwit als Sarah, ook zijn huidskleur begint zich steeds meer aan de Rotterdamse roomsoes aan te passen. Dat konden we natuurlijk al zien op de Paaspic met zijn nieuwe schoonvader. Het duurt niet lang voordat Dré alleen nog Parbo bier drinkt.

We kunnen natuurlijk lachen om de transformatie van Hazes Junior, maar wie zou niet willen sjoelen met Sarah van Soelen?

[vplayer id=2320]

7 reacties op “Eerste bewegende beelden Dré en Sarah

 1. Melvin zegt:

  De zuipwallen krijgt ie maar niet weggespoten, onze nationaal grootste alcoholist zonder eigen identiteit. En dat noemt zichzelf een rockster die zichzelf vergelijkt met Elvis of een Brad Pitt. Bwaaahhhahhhaa.!!!!! Zielig kereltje.
  Niveautje ook, dit kleuterfilmpje….godallemachtig wat een infantiel stelletje met hun lichtgevende paupermuil.

  0
  0
  • BigDick_Daddy69 zegt:

   wel echte flinke wallen ja nu je het zegt. heb zelf veel nachten en dagen niet geslapen en ik zag er nog beter uit kwa wallen dan.

   0
   0
 2. Pingback: Ex Dreetje draag nog zijn verlovingsring - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.