Even gieren om de Influencer Top50

Na die verdomd melige Invloedrijkste Mediamakers Top100 lijst (gesponsord door Talpa) is er ook de Influencer Top50. Onze vriend Bas Smit is nummer 1, Nikkie de Jager nummer 2 en Fred van Leer nummer 3. Nou en, zou je zeggen. Maar Fawrynotsawry nummertje 17 en onze Yv Cold nummero 19. Dus de juice channels staan er tussen. Behalve….

Juist. Behalve het grootste Juice kanaal van het land met de grootste scoops. Dat is toch wel een beetje sneu. Dat je van die ijstjes gaat maken, maar wel rekening houdt of de sponsor het wel met je keuze eens is. En daarom slaan die lijstjes gelijk helemaal nergens op.

13 reacties op “Even gieren om de Influencer Top50

 1. Dichter des Oordeels zegt:

  Nikki de Jager op de tweede plek!?
  En vandaag 11 maart is het ook de dag van de loodgieter.
  Vandaag zegt u tegen de bilspleet die uit het keukenkastje steekt: Goedemorgen loodgieter, wilt u een stukje gebak bij de koffie? Vandaag vieren we de dag van de loodgieter.”

  En vandaag feliciteren we dus ook Nikki de Jager omdat het kan. Met haar impersonificatie van Godzilla de Loodgieter heeft ze toch maar mooi de tweede plek veroverd.
  192cm lang en 108 kilogram breed staat zij voor haar vakgenoten, de bilspleten in een werkbroek, de blote hammen en de waterpomptangen.
  Ik weet niet wat er nóg onappetijtelijker uit zou zien dan de derrière van Nikki de Jager.
  Dus ik hou het maar even bij deze felicitaties.

  5
  2
 2. Janroosforpresident zegt:

  Bezopen dat jullie er niet tussen staan en Yv pas op plaats 19. Zegt toch meer over degene die die lijst maakt. Dat maakt jullie alleen maar groter joh!

  5
  1
 3. Val zegt:

  Dit is toch al jarenlang gaande. Waarbij ons, ons prevaleert en anders denkende zogenaamd niet bestaan.
  Is al zo sinds de Tv zijn intrede nam.
  Echter nu met de mobiele telefoon, sociale media en andere moderne technieken, waardoor je veel eenvoudiger en sneller communiceert valt het pas op.

  1
  1
 4. Peter zegt:

  Lijstjes, awards, verkiezingen etc, etc. Daar schijten Jan, Dennis en hun fans op! Mainstream gebeuren, daar wil je toch niet tussen staan!? Laat ze gewoon verrotten met hun corrupte troep!

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.