Televisie

Eva Jinek zwierf dronken over straat met borsten naar buiten

Eva Jinek zwierf dronken over straat met borsten naar buiten

Eva Jinek zwierf dronken over straat met borsten naar buiten. Ze zou met een groep vriendinnen naar de kroeg zijn geweest waarna ze later totaal lam over de Amsterdamse Zeedijk paradeerde met haar borsten bijna volledig ontbloot. Haar decolleté was namelijk te aanwezig om te verwachten dat ze nog netjes in haar bloes blijven zitten.

Missend beeldmateriaal

We hebben de foto’s helaas nog niet mogen ontvangen, maar Eva Jinek zou zichzelf ondanks haar bekendheid lekker hebben laten gaan in Amsterdam. Los van het feit dat we nu weten dat ze dat gedaan heeft, bestaat er nog geen beeldmateriaal van het tafereel. Dat betekent dat ze het dus toch waarschijnlijk slim aangepakt heeft.

Eva Jinek zwierf dronken over straat met borsten naar buiten

In haar eigen nieuwsbrief schrijft ze vandaag: “Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam. Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan.” Schijnbaar wil ze dit epische verhaal alvast delen voordat de geruchten een eigen leven gaan leiden.

Een schrikwekkend decolleté

Om nog maar eens even zeker te weten hoe ze er die avond bij liep, omschrijft Eva zelf: “Ik had een dirndlaan. Je weet wel, zo’n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje, met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag.” Het klinkt als een fantasieverhaal waarbij ze onderdeel was van een vrijgezellenfeest. “Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen, niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden.” Is dit wel echt gebeurt of probeert ze het nu te laten lijken alsof haar leven spannender is dan dat het feitelijk is?

[sc name=”eva_jinek_nieuwsbrief_dronken”][/sc]

Nog geen reacties