Uit eerste hand

Karel Gerlach is klaar met de vragen over Maan: ‘het is wat triestig’

Karel Gerlach is klaar met de vragen over Maan: 'het is wat triestig'

Goldband-zanger Karel Gerlach is klaar met de vragen over Maan. De twee zijn sinds kort een setje, maar het lijkt tegenwoordig nergens anders meer over te gaan. Elke kans die de media ziet om een vraag te stellen over de twee, wordt aangegrepen. ‘Het is wat triestig’, zegt Karel daar nu over.

Karel Gerlach is klaar met de vragen over Maan

Tegen TROUW vertelt hij hoe hij in de situatie staat: “Het gaat ineens nog maar weinig over de muziek”, legt Karel uit. “Ik begrijp het wel. Maar het is ook vermoeiend. Ik snap dat het voor mensen interessant kan zijn, maar op een gegeven moment is het klaar.” Goldband-collega Boaz Kok is het met hem eens: “De media proberen in interviews constant haakjes te vinden om iets over Karel en Maan te vragen.”

‘Dit soort dingen zijn privé’

Ook in het middagprogramma op Radio 538 (fantastisch radiostation waar Jan Roos straks met Anita Meyer op te horen is) ging het over de liefde die tussen Karel en Maan ontstond. De artiesten maakte een nummer met elkaar. “Het liedje ontstond in de studio. En wat meer”, wordt in de studio geconstateerd. Maar ook Maan heeft niet meer zoveel zin om er verder op in te gaan. “Dit soort dingen zijn ook privé en aan jezelf om uit te zoeken en te ontdekken”, legt Maan uit.

Zeik niet zo

Het is ook zeker wel begrijpelijk dat zowel Karel als Maan klaar zijn met de vragen die hier constante over gesteld worden. Het is ook irritant, maar, ja… Dat hoort erbij wanneer je een BN’ertje bent en zeker wanneer je dan samen een nummer gaat maken. En dat niet alleen: het heeft beide artiesten ook weer een klein steuntje gegeven. Dus zeik niet zo.

Nog geen reacties