Eurovisie Songfestival nu al mislukt? Glennis komt optreden

eurovisie-songfestival-2021-kaarten

Van de zoetgevooisde stem van Madonna naar Glennis Crace. Het kan verkeren.

Publiek

Van 18 tot en met 22 mei staat Nederland in het teken van dansende Oostbloktieten, Finse metal met kalebassen, vreemde mannen in jurken en algemene hysterie. Kortom: Eurovisie is weer in het land. Met publiek, deze keer. En net als je dacht dat het niet gekker kon, zal ook Glennis de microfoon komen volschreeuwen.

Afrojack

Afrojack, Glennis Grace, Wulf en een jong klassiek orkest verzorgen gezamenlijk het optreden in de pauze tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. Head of Show Gerben Bakker laat weten: “We willen tijdens deze editie van het Songfestival het beste van Nederland laten zien. Dat doen wij niet alleen met Afrojack, maar ook met vocale toptalenten zoals Wulf en Glennis Grace. Verder is het bijzonder om te zien hoe regisseur Tim Oliehoek zijn tanden in dit unieke project zet. Ook hij behoort wat mij betreft tot het beste van Nederland. Het orkest is speciaal voor de Grand Final samengesteld en bestaat uit jong talent. Na dit bijzondere jaar hoop ik dat tijdens deze unieke act heel Europa even de nare tijd kan vergeten.”

Dat wordt zappen!

5 reacties op “Eurovisie Songfestival nu al mislukt? Glennis komt optreden

 1. Annette Schwartz zegt:

  Carrière compleet geflopt, dus lekker optreden tijdens het ESF, een globale afgang!
  Nederland staat weer ‘ s totaal voor lul met dit soort clowns.

  0
  0
 2. Identiteitspolitiek zegt:

  Waar deze mongool van een Gerben Bakker zich vooral door heeft laten leiden is de opdracht van hogere hand om het zo divers mogelijk te maken.
  Ik kots op diversiteitspolitiek. Al die nietszeggende kleuters zonder ruggengraat met hun rattenkoppen gaan er ook allemaal in mee.
  Mijn WC loopt inmiddels over van het kots. Heb er een paar emmers naast gezet.

  0
  0
 3. Pieter zegt:

  Wat een trieste mensen toch die zo reageren. Glennis Grace is vocaal en qua performance wereldtop. Kijk eens op YouTube en hoor wat de Amerikaanse commentaren zijn op haar zang prestaties. Maar ja er zit ook veel dom en niets presterend klootjesvolk op deze site! Lekker door kankeren mensen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.