Er is aangifte gedaan tegen Gio en Jade-Annaaaaa

Je zou denken dat het clickbait is, maar nee, het is echt: er is aangifte gedaan tegen Gio en Jade-Annaaaaa. Maar waarom dan?

In onderstaande vlog is te zien hoe ze ‘prank calls’ uithalen met verschillende snackbars. Momenteel is het een trend om een video aan de telefoon af te laten spelen met een vervelende vent die ‘patat mayooo!’ blijft roepen. Gio, vlog genius dat hij is, vond dit natuurlijk leuke content, maar de snackbar in kwestie nam hem dat niet in dank af.

Later worden ze gebeld door de vriendin wiens telefoon gebruikt was voor de leukste grap van Nederland dat de politie haar gebeld had. Er is aangifte gedaan. Kom op zeg, het is maar een kinderachtig grapje. Het is wel erg overdreven om aangifte te doen, vind je zelf niet? Hang dan gewoon lekker op, toch?

Vanaf 08:50 is te zien hoe ze de grap gaan uithalen bij een snackbar. Vanaf 18:05 wordt er vertelt over de aangifte. Dat scheelt jullie weer de moeite om er helemaal doorheen te moeten. Graag gedaan.

25 reacties op “Er is aangifte gedaan tegen Gio en Jade-Annaaaaa

  • Timmy zegt:

   Ooh. Gaan ze op het schavot onder de guillotine? Tonen hier wel wederom hun verstandelijke leeftijd. Prankcalls was best grappig op de basisschool. Maar dan wel een beetje op Simpsons niveau.

   5
   0
 1. De enige echte, echte , echte, nogmaals ik zweer het , de echte echte Rinus Rukwind zegt:

  Deze talentloze, a-communicatieve smeerpijpen moet je bij de oren pakken en in Chinees gevangenis gooien. Dan heeft de hele mensheid er geen last meer van. Die chick zou ik wel willen ballen, dus die kunnen jullie opsluiten in mijn slaapkamer

  8
  0
 2. Professor Paardekut zegt:

  Ik hoop dat al zijn geld wordt afgepakt, om dit lekker te verdelen onder de zielige asielzoekers, die anders de stroomkosten voor hun Miele wasmachine niet kunnen bekostigen.

  4
  0
 3. Roddelhaat zegt:

  Aangifte is volkomen terecht. Zijn volgers gaan dit waarschijnlijk nadoen want “ooooo wat leukkkkk”. Laat die Gio dit soort geintjes maar bij zijn moeder uithalen voor in zijn domme vlogs. Val de hardwerkende ondernemers hier niet mee lastig.

  6
  0
 4. Robbie zegt:

  Moet je ook niet doen Gio, die mensen hebben het al moeilijk genoeg. Of betaal hun rekening voor een maandje, dan ben je meteen van de aangifte af…..

  4
  0
 5. Koning Lasdop zegt:

  Wat woont die sjem-bek in een achterlijk groot huis. “Verdiend” met het maken van die idiote kutvlogfilmpjes. Volgens mij kan hij nog geeneens een spijker in de muur slaan of een lamp vervangen. Wat een lulhannes.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.