UPDATE! Engnekje Ziggy uit disco geflikkerd

Wat is dat toch met dat kleine nare mannetje. Aan de ene kant wil hij de leuke vrolijke tolerante regenboog-jongen uithangen, aan de andere kant is het een agressieve gek die overal ruzie maakt. Ook moest Jan van hem iets aangedaan worden omdat hij hem niet leuk vindt, maar waarschijnlijk heel erg gillen dat iemand homofoob en extremist is als hem wat wordt aangedaan.

Die Ziggy heeft weer lopen etteren. Nu weer in de disco van Dieka Markelo. Het vervelende kindvrouwjongenmeisje was het bonnetje kwijt geraakt van de garderobe en kreeg zijn roze jasje niet mee. Ging ie weer een groot drama van maken met veel geschreeuw en bedreigingen. En toen kwam de uitsmijter. Doei Ziggy!

UPDATE! Ziggy laat weten dat het verhaal hierboven kolder, onzin en belachelijk is. Hij is er helemaal niet uitgeflikkerd. Hij was juist zelf heel erg boos omdat er allemaal jongelui waren die hem aanvielen en bedreigden. De uitsmijter heeft hem juist beschermd en hij was zijn bonnetje van de garderobe ook niet kwijt.

29 reacties op “UPDATE! Engnekje Ziggy uit disco geflikkerd

 1. Robbie zegt:

  Wat een kwalletje is dat toch, hij mag van geluk spreken dat dit een vrij relaxte beveiliger was. Anders had die met zijn smoelwerk over de straatstenen gevlogen. En dat commentaar in de video is al helemaal irritant kl00tjesvolk…..

  47
  0
  • Johan Vrij zegt:

   Ondertussen heeft Dennis bekend een abortus afgedwongen te hebbben. Zie de roddelpraat van gisteren.
   Via zijn manager.

   En het meisje was al een slachtoffer van kaj van der ree……. Arm meisje….. EN dan nog Jan Roos in de steek gelaten omdat hij liever bier drinkt.

   0
   4
 2. Pancake security zegt:

  Die beveiliger mag ook van geluk spreken dat het om Ziggy gaat en niet Remy.
  Wat een Pancake security is dit. Gegeven het feit dat evenement beveiliging een kogelvrij vest vereist. Wat is dit voor mager ding. Hoeveel weegt deze portier? 74 kg ofzo? Wat wil hij klaar maken als het echt uit de hand loopt? En hij niet bij de kinderdisco staat maar bij een serieuze club?

  21
  13
  • Die dikke uit de jury zegt:

   We hebben een kenner in huis!

   Dieka is een discotheek, geen evenement.. dus horecabeveiliging ipv evenementenbeveiliging…

   Daarnaast is een steekwerend vest (neem aan dat je die bedoeld ipv kogelwerend) geen vereiste, maar een eigen keuze..

   Daar komt bij: dit type beveiliger lost met een goed gesprek meer op dan het doorgesnoven sportschooltypetje met een onzeker zelfbeeld die jij liever ziet..

   En uit eigen ervaring: onderschat nooit een horecabeveiliger… hij is in jou ogen misschien een spijkertje van 74kg, maar met 20 jaar ervaring trapt hij misschien wel met 2 vingers in zijn neus de grootste jongens naar buiten..

   Bullshit opmerking dus… En in geval van ziggy…. wees blij met een pratende portier, maar hou goddomme je pootjes thuis wanneer die vent je iets uitlegt.. irritant gedrag

   9
   9
 3. ShirmaMousse zegt:

  Gelukkig, iemand die dit ”ding” (want ik heb geen idee of het een M/V/X) eens laat zien zijn dat geaardheid niet boven de wet staat. Deze lolbroek wil een zin doordrijven, door het altijd maar te gooien op LHBTI+ haat, gelul, gedraag je gewoon normaal. Al zal dat moeilijk zijn zo kijkend naar hoe dit zich kleed.

  Hulde aan de beveiliger

  9
  0
 4. Tukkertje L zegt:

  Ik heb sex met hem gehad. En daarna samen een vette hamburger gegeten.
  Ik de toekomst gaan we samen een plaat opnemen. Mijn vraag aan Dennis is of hij er dan in wil spelen.

  6
  0
 5. DikkePapzak zegt:

  Hij mag blij zijn dat de beveiliging tegenwoordig wat professioneler is dan 20 jaar geleden. Het gaat nu vooral om deëscalatie. Want de club waar ik werkte lag hij al in de greppel.
  Keurig opgelost door afscheiding van het probleem. Sommige mensen moeten niet denken dat ze alles kunnen maken omdat ze “bekend” zijn. Dit gastje is opvliegerig als de neten…een ouderwetse relnicht.

  3
  0
 6. Vuist dikke ramlat zegt:

  Ik heb altijd geleerd dat je eerst getalenteerd en succesvol moet zijn voor je een grote bek kan hebben en herrie kan maken. Is dat principe veranderd naar kansloos/opgedroogde roggel en toch een grote bek?

  1
  0
 7. Leipvaad zegt:

  Ik ben uitsmijter en als ik iemand zoals hij tegenkom die wil ik eigenlijks niet aanraken dus uit bescherming voor hem zelf is bullshit want als ik iemand zo naar buiten douw is er echt wel wat aan de hand maar goed Ziggy kom eens een keer zo doen bij ons in café dan donder ik je zo hard naar buiten dat je echt wat te klagen hebt voor een weekje of 6

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.