Jan Roos moet dood, aldus K3-engnekje

Ziggy uit disco geflikkerd Jan Roos moet dood, aldus K3-engnekje

Kennen jullie dat idiote gekkie van een Ziggy nog? Dat is dat wanproduct van Moeder Natuur die graag K3-meisje wilde worden, ondanks het gebrek aan talent en een vagina. Nou, dat figuur wil dat onze Jan thuis opgezocht wordt en wat wordt aangedaan. Dat zegt ie/hie/zie in een gesprek met een andere halfzachte.

Eerst vinden deze dramaqueens dat Jan’s telefoonnummer gelekt moet worden en dan begint dat engnekje te fantaseren dat er ook maar iemand bij Jan thuis moet komen om hem iets aan te doen. Want volgens K3 Meisje Ziggy moet diegene iets doen wat niet mag. De presentator probeert het een beetje te redden door belletje trekken te noemen, maar dat was niet wat die fluim met geverfde haartjes bedoelde.

Wat is dat toch met die mensen die kirren om diversiteit en inclusie? Ze zijn altijd zo weinig tolerant naar andere mensen en hopen altijd op geweld. Je zou bijna zeggen dat ze helemaal niet divers zijn, maar knettergek. Enfin, Jan heeft een beter idee. “Ziggy, kom jij eens bij me langs als je graag iets tegen me wil doen. Maak ik een regenboog legpuzzel van je.”