Emma Wortelboer de aandachtshoer vraagt uw aandacht

En dat lukt bijzonder slecht met haar talent. Liever gezegd, haar naam staat in Hilversum gelijk aan een flop. Dus wat gooi je dan in de strijd? Juist, je lijf. En in dit geval haar rood verbrandde reet. Wat moet je er nou meer over zeggen.

Alles om aandacht. Het heeft iets triests.

27 reacties op “Emma Wortelboer de aandachtshoer vraagt uw aandacht

 1. Gordon Tonggenot zegt:

  Vijf minuten nadat ze deze foto had gemaakt stond ik aan de deur. Ik moest een pakketje voor de buren daar afleveren. Ze deed gewoon zó open die gek. Ik leg het pakketje neer pak haar op en loop met haar die kamer in. Dacht ow maar niet op bed smijten maar gewoon neerleggen. Slipje in duizend stukken gescheurd. Benen in haar nek gelegd en gegaan met die banaan.

  7
  20
  • 192.94.3228.10 zegt:

   Jouw kleine 8=D doet Emma slechtst een beetje giechelen. Maar dan Jan met zn giga 8======D
   Ze heeft er nog hoofdpijn van!

   2
   2
  • Theo Feijnmann zegt:

   Zo’n bleke roodharige met een geurtje van kattenbakkorrels en verlept zeewier.
   Ik kan het niet direct plaatsen maar als ze een shaggie rookt van drum tabak dan komt het steeds meer in de buurt van een mooie gerijpte Speyside single malt scotch.

   En we weten allemaal dat als we dit uit een bruine papieren zak zouden drinken dan zou het er niet minder om smaken.

   Daarom pleit ik vanaf deze plek voor de volledige rehabilitatie van Emma Wortelboer m i t s ze zich naakt toont met een bruine papieren zak over haar bakkes. Overigens zijn haar tieten wel 200% oké (100% per bolletje) en zolang ze haar bek dicht kan houden valt de rest ook wel mee.

   Dus daarom: lelijke meisjes altijd +1 zolang ze nat en glad zijn

   12
   8
 2. H. Akkerman zegt:

  Geef haar dan ook geen aandacht! Vies wijf met een lelijke kop. Gewoon nooit meer iets over schrijven. Tenzij ze overlijdt of zo, dat is dan wel leuk.

  8
  11
 3. narcismeiseenkeuze zegt:

  Het meiske is onzeker over haarzelf en hengelt naar complimenten voor haar uiterlijk. Oftewel een jongere en vrouwelijke versie van Gordon

  3
  1
 4. mortuarium zegt:

  De mensen zijn haar al lang en breed beu. Emmatje moet gewoon flink zijn en eruit stappen met een knal. Hebben de mensen in het mortuarium weer wat werk. Denk daar ook eens aan!

  2
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.