Einde Rosaliebeautyx nabij

“Het is echt niet de bedoeling geweest. Het had echt niet mogen gebeuren. Het spijt me heel erg. En mijn excuses. En ik wil sorry zeggen. Dus nogmaals heel erg sorry en het spijt me, want het had echt niet mogen gebeuren. Ik wil daarom mijn excuses aanbieden en sorry zeggen”, aldus Roalsiebeautyx na een dansjes op een korantekst.

De transformer stond in een live op Insta te rocken terwijl er iemand naar Mekka zat te bidden. Ook ging het hysterische kind hard lachen en nu heeft ze de moslimgemeenschap achter zich aan. Nou, je kan aan de familie Meiland vragen hoe dat is. Rosalie gaat zo diep door het stof dat je er bang van wordt. Maar ja, wat moet ze dan. Gestenigd worden is ook weer zo’n ding.

18 reacties op “Einde Rosaliebeautyx nabij

 1. И. Иødrøg zegt:

  Beste Rosalie,

  Laat ik het maar eens voor je opnemen, ik vind je eigelijk best wel een schatje. Sowieso gun ik iedereen die niet in het juiste lichaam geboren is, de mogelijkheid dat aan te passen. Waar ik het niet mee eens ben is dat de uitzondering tegenwoordig de regel maakt. Maar dat is een ander betoog en laat ik voor later.

  Het betreffende filmpje heb niet gezien. Maar als je dit zonder slechte intenties hebt gedaan, dan hoef je daar ook niet je excuses voor aan te bieden. De Islam is niet onze cultuur, dus zij moeten zich aanpassen. En dus niet andersom.

  Omgekeerd overigens hetzelfde. Ik bezoek Marokko vaak tijdens Ramadan en dan ga ik ook niet en plein public drinken en/of eten. Dit noemen we beschaving. Maar goed, de Verlichting is ook een Westerse uitvinding. In Mekka ga ik ook geen mensen proberen te bekeren tot het Christendom.

  Respect voor iedereen. Maar er zijn grenzen.

  23
  23
  • Albert geinstein zegt:

   Fuck de islam, een terroristische ideologie. We zitten hier in een christelijk land, hebben nix met die kanspareltjes te maken, buiten dat we hier een groot allochtonen probleem hebben.

   14
   1
   • И. Иødrøg zegt:

    Een goed Christen scheldt niet.

    Overigens, ik ben het niet helemaal met je eens. Wij zijn helemaal geen Christelijk land, hooguit een samenleving gebaseerd op Joods-Christelijke waarden. Ziet u ze – behoudens de bijbelgordel – nog massaal naar de Kerk gaan?

    En dat is mooi. Ik wil ook niet leven in een land dat Ultra Christelijk is. Weet je wat? Ik heb eigenlijk heel weinig met religie uberhaupt. Hoor wel 1000x liever een kerkklokje rinkelen dan een oproep vanuit de Moskee.

    8
    4
 2. Rosaliebeautyxpaardelulijskonijnbouwvakker zegt:

  Nou ik word eerder bang van die harses van Rosaliebeautyxpaardelulijskonijnbouwvakker.
  Lijkt wel of hij elke week met die wijvenhormonen spuit in die konte, ook wat Anorexia nervosa naar binnen rost. Het is echt een takkie geworden zo dun. Dus ik zo zeggen hee Robert vreet eens een boterham. Zal je goed doen.

  15
  2
 3. Robbie zegt:

  Ik snap werkelijk geen hol van haar hele verhaal, maargoed het zal wel hoor. Excuses aanvaard wat ken mij het schelen. Gisteren wees iemand mij juist ook op iets, want we hadden het over de Meilandjes en die zei ‘ja die Hello Fresh is superhypcriet, want ze bannen haar vanwege haar vanwege uitspraken maar hebben geen halalproducten’. Dus dach huh?? En verrek Hellofresh is geen halal haha *koekoek* daarvoor moet je bij chefAli zijn. Weet niet of je hier linkjes mag delen maar gok het er maar op.
  https://www.maaltijdbox.net/hellofresh/halal/

  2
  0
 4. Limbo zegt:

  Ik begrijp er geen kut van. Kan hij niet beter zijn tijd besteden aan school om zich te ontwikkelen. Dan telkens priepraat onzin filmpjes maken?
  Deze schijtlollige filmpjes slaan helemaal nergens op en dienen totaal geen enkel doel.

  7
  1
  • Timmy zegt:

   Veel te druk met onzin om iets zinnigs te gaan doen. Ik weet hoe dat is. Alweer hier om stomme filmpjes te kijken van oninteressante personen en commentaren spugen. 😔 Salut vrienden. Ik heb het hier wel gezien.

   0
   1
 5. Rosalietje zegt:

  Nou meiske in het vervolg geen dure woorden meer gebruiken die je niet kent he.
  Wat een onsamenhangend zooitje is dit filmpje. Wat wil ze nu?
  Ga bhtjes kopen met je moeder ofzo.

  5
  0
 6. M.Van der L | Royal zegt:

  Wat een bijzonder achterlijk ding is dit toch. Probeert mensen op te lichten met kut-AliExpress dingen, mag alles zeggen en iedereen beledigen, maar omdat ze een (mislukte/semi) verbouwde is zijn mensen met een weerwoord transfoob.
  Daarbij is deze combinatie van een bouwvakker en een ezel ook gewoon onnodig vaak in de media, stop gewoon met dit gekke mens aandacht te geven.

  4
  0
 7. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Dit is gewoon een opgezet plan, ze weet dat al die islamietjes graag kontjes neuken van mannen/jongens, deze gast staat gewoon te lang droog en krijgt nu een groot aanbod neukbare anussen en wratten stokken om zijn eigen reet leeg te pulken.

  1
  0
 8. Mappy zegt:

  Dat kan toch ook niet. Ze heeft geluk dat onze Islam vrienden niet zo snel op hun tenen zijn getrapt anders hadden onze hakbars wel een fatwa over deze transformer uitgeroepen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.