Einde Johan Derksen en Vandaag Inside

Het einde van Johan Derksen, Rene van der Gijp, Wilfred Genee en Vandaag Inside is een feit. Dennis Schouten en Jan Roos bellen met de schoondochter van Marco Borsato en Enzo Knol blijkt een oplichter te zijn.

17 reacties op “Einde Johan Derksen en Vandaag Inside

 1. J. Van Onderen zegt:

  JOHAN we missen je Zo kom TERUG en als het niet gaat Jan Roos en Dennis schouten ga erbij zitten. Bij vandaag inside met Renée en Wilfried een geweldig kwartet zou dat zijn , kom op ga ervoor.

  7
  3
 2. Renate van der Gijp zegt:

  Verhaaltje verzinnen waar men intrapt om het vervolgens te nuanceren. Check.
  Johnny de mol uit publiciteit houden. Check.
  Kijkcijferkanonnetje. Check.
  Tweestrijd op social media. Check.
  Mogelijke comeback nr329. Check.
  Sponsorinkomen mislopen door vertrek. Oops.

  8
  6
 3. Pascally 2.0. zegt:

  Ach gossie, ik zit te kijken met héél toevallig een glaasje rum maar wat een kuttt verhaal zeg! M’n rum proeft gewoon gek door het verhaal. Bah. Hahaha. Niet te doen.

  3
  2
 4. rphypocriet zegt:

  Hypocriet RP, eerst blij dat ie van de buis af moest, vervolgens RP aanhangers die ook JD aanhangers boos en stoppen bijdragen aan RP en nu RP zgn. woest…

  4
  8
 5. Danielle zegt:

  Ik vond de uitzending van vandaag 5-4-2022 vreselijk. Ik ben een trouwe kijker, maar ik stoorde me vandaag echt aan het woord mongool. Houd daar toch eens mee op en noem mensen die je niet leuk vind idoten, debielen, gekken, etc.etc.

  6
  14
  • Pascally 2.0. zegt:

   Maar dat past toch helemaal niet bij het programma om alleen een uitzondering te maken voor het woord mongool omdat jij je ‘es een keer stoort? Ik stoor me nooit en heb ook zo’n prachtig neefje maar scheld ook gewoon vrijwel dagelijks met het woord omdat het niet erger is dan al die nare ziektes. Onderscheid maken is immers vrijwel altijd hypocriet. Ach ja, wat ik even wil zeggen voor degenen die nog twijfelen:

   De extra uitzending voor die 5 piek is écht leuk(er dan de normale uitzending). Gun het jezelf! Je doet vooral jezelf een plezier!

   3
   3
 6. Giovanni Latooy zegt:

  Lelijke YouTube sterren die hele mooie meiden kunnen krijgen?! Lazer is ff op zeg!

  En zo’n Meet & Greet moet ik ook maar weer eens gaan organiseren, lekker flirten 😎

  En 32,50 is voor mij echt te min. 50 euro voor kaartie en geen cent minder!

  2
  0
 7. Femke Kwalsema zegt:

  Vindt Derksen een smerige hypocriete seniele ouwe gek maar vind wel dat hij ten alle tijden mag en moet zeggen wat hij wil, ben wel beetje klaar met de vertrutting en die achterlijke woke mongolen!

  8
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.