Een ode aan de wielersport

Wielersport Puck Moonen

Sint en Piet Wij hebben zitten denken wat we de brakke Roddelpraatkijker op deze zondagmiddag kunnen schenken… En waar word je nou gelukkiger van dan onbezorgd vrouwtjes kijken? Geen idee. Dus, daarom: een ode aan de wielersport.

Inmiddels alweer een tijdje terug schreven wij het ordinaire artikel ‘Een ode aan de schaatssport‘. Dit keer werd het tijd voor een artikel dat speciaal aan de wielersport gewijd is. Niet omdat Jan deze sport zo fantastisch ZEGT te beoefenen, maar omdat ook deze sport prachtige vrouwtjes kent. Voor ieder wat wils, want het is een divers aanbod (och, wat een ordinair artikel).

Te beginnen met Daniek Hengeveld die haar plekje op deze lijst verdient heeft omdat ze het met haar negentien jaar nu al voor elkaar krijgt om zich in de wielerwereld te mengen. Geintje natuurlijk, ze ziet er gewoon leuk uit.

https://www.instagram.com/p/CivcPWsMimq/?utm_source=ig_web_copy_link

Dan krijgen we wel een wat ouder figuur van 31. Dat maakt haar overigens niet minder aantrekkelijk. Wel dacht ik de eerste keer dat ik haar zag dat ik haar herkende van een bekende zwart-oranje website, maar nee. Ze is toch echt gewoon een getrouwde wielrenster. Ze komt trouwens uit België, dus je moet wel van een Vlaams accent en een frietje houden.

https://www.instagram.com/p/CR30J9Zsafz/?utm_source=ig_web_copy_link

Elodie Kuijper is pas 22 jaar en is wel een Nederlander, maar woont in België. Zij ziet er vooral gewoon erg schattig uit. Wat kunnen we er anders nog van maken?

https://www.instagram.com/p/CiiO5bxs0Nk/?utm_source=ig_web_copy_link

En… ‘save the best for last’ zeggen ze dan: Puck Moonen. Met haar 26 jaar heeft ze ook regelmatig het zadel tussen de beentjes zitten. In 2017 werd zij door FHM al eens uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van Nederland. En wat maakt het nieuws nog mooier? Puck is single.

Hopelijk hebben jullie genoten van dit kwalitatief hoogstaande artikel op de brakke zondag. Neem nog lekker een ibuprofennetje en zoals Gaby Blaaser zou zeggen: stay hydrated!

11 reacties op “Een ode aan de wielersport

 1. Hansie zegt:

  Pijnstillers? Top advies man. 😖Altijd lekker icm alcohol. Uitdrogingshoofdpijn. Dus…drinken. En dan geen alcohol of koffie.

  0
  1
  • Barel zegt:

   Waarschijnlijk geen ode aan zijn vriendin? Ome Jan was gister nogal vervelend op het podium en dus waarsch. pikstraf. Kan hij vandaag mooi wat wielermeisjes kijken en wat selfservice verrichten daar in dat lelijke appartement van hem.

   9
   0
 2. Zadelruiker te Bergen en befbig Jan zegt:

  Heerlijk snuffelen aan allerlei damesfietszadels. Beffen staat op 1
  Zadelruiken zekers op 2

  7
  3
 3. Jimmy zegt:

  Komen ook een keer vrouwen die niet bezig zijn met een ijdele ambitie? Vloggers en topsporters zijn bijna allemaal vervelende mensen. Ook als ze heel goed aardig kunnen doen. Uitzonderingen bevestigen de regel.

  3
  0
 4. Apfan zegt:

  Die Puck Moonen wil je toch gewoon op bed smijten en kei maar dan ook echt keihard in al haar gaten neuken? Godsammekrake wat lekker.

  4
  2
 5.   zegt:

  Om die dikke geestelijk te ondersteunen, ben ik ook gaan fietsen.
  Net weer 20 kilometer op m’n S-Works Tarmac zonder zadel.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.