Een ode aan de schaatssport

Je vraagt je nu vast af waarom een artikel met deze titel op de website van Roddelpraat zou verschijnen, maar in deze komkommertijd willen we jullie toch graag verblijden met iets wat de schaatssport te bieden heeft: prachtige vrouwen. We zetten ze in dit ordinaire artikel graag even voor je op een rijtje.

We beginnen natuurlijk met Jutta Leerdam (23), want wat een pracht van een vrouw is dat. Én single.

Voor alle liefhebbers van billen is natuurlijk deze vrouw uit Noorwegen ook niet te vergeten: Ane Farstad (21).

Maar ook Joy Beune (23) mag niet in het lijstje ontbreken:

En last but not least is Suzanne Schulting (24). Zelf zijn we wel nogal in de war om dit geval. Deze vrouw heeft namelijk bijna een miljoen volgers terwijl dit koppie toch zeker niet één is om naar huis te schrijven… Heeft iemand hier een verklaring voor?

In ieder geval: goedenavond Roddelpraatlezers.

28 reacties op “Een ode aan de schaatssport

 1. Inzake de big met zijn grote muil zegt:

  Ik wens het varken na zijn overspel een kmallende ruzie. En een relatiebreuk. Tevens een schedelbreuk. Vieze klootviool Roos🤮🤮

  2
  10
 2. Henk van der plank zegt:

  Donatie stopgezet. Vanwege de alcoholist met grote smoel en een gemeen achterbaks karakter. Ze moesten je vastbinden aan de glasbak en iedereen mag dan tomaten en rotte eieren gooien naar dat genetisch afval Roos

  2
  8
  • Melanie Suijkerbuik zegt:

   Haha typisch, elke dag onder een andere alias je zgn. Donatie opzeggen terwijl je zelf in de schuldsanering loopt. Hoop dat de BKR je in je kontje neemt Gordon N.

   3
   3
 3. De achterbakse smeerbeer uit Bergen zegt:

  Het is absoluut geen reden om vreemd te gaan, niets eigenlijk, maar wanneer er alcohol in het spel is gaan mensen sneller vreemd. Als je iets teveel gedronken hebt vervagen je grenzen

  1
  2
 4. Henk zegt:

  Doe wat aan moderatie Roddelpraat! Driekwart van de reacties komt van zo’n tyfus autistisch zolderkamer rukkertje, die elke dag onder verschillende aliassen hier reageert.

  9
  4
 5. Fan van 't eerste uur zegt:

  Donatie opgezegd. Ik wens geen geld te geven aan een man die stelselmatig zijn vrouw bedriegt en zijn kinderen te schande maakt. Schande!

  3
  3
 6. Breaking news zegt:

  15/08 – Bergen – Jan Roos van het bekende YouTube programma “roddelpraat” is gister in zwaar weer terecht gekomen. Roos had al een dubieuze reputatie maar staat nu bekend als viespeuk, charlatan en vreemdganger.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.