Een hoop onvrede om Prinsjesdag

Voor de mensen die niet op hebben zitten letten: het is vandaag Prinsjesdag. Op deze dag wordt in algemene bewoordingen vertelt wat het regeringsbeleid zal zijn voor het komende jaar. Maar er is een hoop onvrede om Prinsjesdag.

Die k*tomroep van een PowNed ging even langs om wat ontevreden mensen op camera te krijgen. Dat zou weer een leuk filmpje moeten opleveren, maar dat doet het (helaas, maar verwacht) natuurlijk niet. Bekijk het hieronder.

11 reacties op “Een hoop onvrede om Prinsjesdag

 1. Joycie Prinsen maar allang geen prinsesje meer genoemd door Jan zegt:

  Jan noemde mij in het begin van de verkering zijn koninginnetje en soms was het dolletjes in de slaapkamer. Dat is lang geleden, de recessie is ingetreden, Jan is een vetzak en zuiplap geworden, zijn dirty mind maakt hem ontrouw.

  3
  13
 2. Timmy zegt:

  De troon werd u aangeboden door de fat lives matter movement. Daar passen wel twee koningen naast elkaar. Voor kabouter Jorik en Sander is het een kingsize hoogslaper.

  7
  1
 3. Fan van roddelpraat zegt:

  En terecht. Deze mensen leven als een God in Frankrijk. Niks is te gek voor deze mensen. Ze leven niet in de realiteit. Kosten teveel en dat moet stoppen. Afschaffen deze poppenkast

  10
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.