Dumpert beledigt Roddelpraat

En we vinden het heel erg pijnlijk hoor! Dat het totaal verpeste programma, dat 10 jaar geleden nog leuk was, ons (en dan vooral Jan) beledigt. René Hoe-heet-hij-ook-al-weer en die Multipla zitten daar lekker op dat bankje te vertellen dat wij de boel volschrijven met kots.

Nou zijn wij niet degene die dingen beoordelen aan de hand van reten en die lachen om iemand die bijna dood is gegaan, maar en fin. Wij worden troep voor losers genoemd en een kanaal dat al spugend content verspreidt, maar daaruit blijkt alleen maar weer dat de zelfkennis erg ver te zoeken is.

27 reacties op “Dumpert beledigt Roddelpraat

 1. Raimon zegt:

  Dumpert denk je dat we jou niet op de korrel hebben pik of dacht je ongestraft te kunnen reageren in het condoleance register van die rooije.. we zijn je niet vergeten gap tot in de pruimen tijd!!

  2
  16
 2. We know who you are zegt:

  Gordon Steven Anja Piemelboy en al zn andere persoonlijkheden hier hebben één ding gemeen: een betrapte verspreider van kinderp0rn0 die nergens meer terecht kan en daarom maar hier de hele dag komt trollen.

  12
  2
 3. Melanie Suijkerbuik zegt:

  Ome Jan stond vroeger bekend als de waterval van Bergen. Voor 5 eurootjes hij wonderen verrichten met z’n mond. Kunstgebitje uit en laat hem maar weer glimmen. Dennis is nu in de leer (niet in het leer, maar dat kan nog Komen)

  5
  8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.