Dronken Floris Wyers weggestuurd op RoddelPraat-feest: ‘Schandalig’

Dronken Floris Wyers weggestuurd op RoddelPraat-feest: ‘Schandalig’

Deze week kijken we terug op het RoddelPraat-feest waar Floris Wyers (Pure Luxe) is verwijdert omdat hij zich heeft misdragen. De vrouw van Peter Gillis blijkt een affaire te hebben met een ander.

27 reacties op “Dronken Floris Wyers weggestuurd op RoddelPraat-feest: ‘Schandalig’

 1. Floris Weyers zegt:

  Heerlijk, moet goed voelen, even Floris belachelijk gemaakt, net zoals Jan binnenkort te zien in PureArmoe, sabrage bij de voedselbank, 10 met een griffel.

  9
  3
 2. Hansie zegt:

  Moslim zijn maakt je geen goed mens. Kan sommigen wel helpen met hulp van een goede gemeenschap. Er zijn voor moslims uitzonderingen wanneer ze varken mogen eten. Niet voor drinken van alcohol.

  2
  3
  • Hansie zegt:

   En shoarma maken ze van schaap. Varkensshoarma is Nederlandse onzin als spaghetti bolognese en chinees. Ik heb gereisd en gesproken met vele joden en moslims. Wijzere en achterlijke. Zijn net mensen als alle andere. 🤫

   3
   4
 3. de kleur is bruin zegt:

  Dennyboy zegt: “Ik was altijd al een televisie ster”. Hij bedoelt waarschijnlijk die * aan de achterzijde, onder de gordel.

  5
  3
  • Jimbo zegt:

   Internal Server error. Kennelijk mag ik van bepaalde mensen bepaalde dingen niet zeggen. Beter misschien. We gaan vanzelf zien.

   1
   3
 4. Paardenlul zegt:

  kolere , wat een jaloerse nicht is Dennis, een kaasboer mag wel een Porsche hebben maar een Tegelboer mag geen Lambo… gelukkig was Jan er weer om de boel te redden…

  3
  3
 5. Hij zeikt niet want hij zegt:

  Het was beregezellig. We hebben heerlijk over Floris heengezeken en het was geen kattepis. Floris genoot er weer met volle teugen van en dacht zelfs dat hij in de darkroom van zijn eigen stamcafe zat.

  3
  3
  • Sjaak Dancoma zegt:

   Altijd gezellig met die Floris. Weet zich altijd weer in centrum van de aandacht te plaatsen en dit keer zonder zijn legendarische humoor um zu lachen.

   Duimpje omhoog als je ook over Floris heen hebt gezeken.

   3
   3
 6. Petra zegt:

  Dennis,

  Jouw gevoel over Dutch Performante is absoluut juist! In Zeewolde staat hij er om bekend, al jaren..

  0
  0

Reacties zijn gesloten.