Dreiging Dennis erger dan gedacht

Tanja Jess

Charly ontkent dat hij Dennis iets wil aandoen. “Zou nooit iemand fysiek iets doen” zegt hij als hem wordt gevraagd of het waar is dat Dennie voor zijn gezondheid moet vrezen. En daar komt het. Hij zou dat inderdaad niet doen. Hij heeft andere mensen ingehuurd om de zoon van dan kaasboer iets aan te doen.

Het is dan ook niet raar dat Dennieboy is ondergedoken op een geheim adres op een geheime locatie (Zagreb). We hopen dat we volgende week wel een uitzending kunnen maken. Anders moet Jan (heeft beveiliging) richting de geheime locatie (Zagreb) voor de opname.

WhatsApp Image 2022 04 01 at 11.25.47 AM 1

37 reacties op “Dreiging Dennis erger dan gedacht

  • Pascallie zegt:

   Pfff ik wist gisteren op een gegeven moment niet meer wat wél waar was en wat niet. Zo frustrerend. Vooral na die rare reactie van Glenda Batta op juist die datum en dan nog dat iets te correcte statement van die smeerpijp. Wel heb ik me rot gelachen toen de media oppakte dat Dennie in een schuilkelder verstopt zat vanwege zijn dreiging maar voortaan verstop ik mezelf hele dag in die schuilkelder. Ik kan die dag mentaal gewoon echt niet aan. Sorry. Was wel echt een goeie grap. Hopelijk leert het hen iets. Al zal dat wel niet. Al die rare BN-ers. Lijkt iedere dag wel 1 april met hen.

   0
   0
 1. In snoeptomaten zit geen snoep zegt:

  Ik denk dat Charly zelf ook wel weet wat er gaat gebeuren als hij Dennieboy iets gaat aan doen 😉

  37
  1
  • De Fanbase zegt:

   Ik denk dat wij vanavond even voorzichtig Charly aan de tand gaan voelen zodat hij snapt waarom dit soort opmerkingen gevoelig liggen.

   Ik persoonlijk zou het heel erg vinden voor Tanja als Dennis volgende week om een of andere reden niet in staat zijn om een uitzending te verzorgen.

   Maar dat snapt Tanja ook wel.
   Niemand wil dat Charly iets overkomt.

   29
   2
 2. Gasklep zegt:

  Het Rodelpiratenleger weet waar Charlie z’n huis woont en waar z’n ex slaapt. Die malloot woont net als Dennis gewoon in Almere, net als de rest van de mensen die in Almere wonen.

  Als Dennis ook maar iets overkomt dan gaat Charlie dat natuurlijk wel merken, want Charlie wordt nu verantwoordelijk gehouden voor werkelijk álles wat Dennis Schouten overkomt.

  Dus degene die moet uitkijken is degene die niet kan verkroppen dat hijzelf verantwoordelijk is voor z’n eigen fouten. Steek een hand in eigen boezem Charlie.

  42
  2
 3. GermaanseMoslim zegt:

  Charlie ziet eruit als een viespeuk en is er ook een.
  Er breekt binnenkort een nog groter seksschandaal los rond deze meneer (afkomstig uit een dubieuze familie)

  17
  2
 4. Jp zegt:

  Charly je weet hoeveel fans onze dennis heeft die vinden jou uiteindelijk mocht je iets in je hoofd halen ouwe dreiger!! Gewoon die perenkist van die duitser volblaffen!

  29
  2
  • Respect ✌️ zegt:

   Laat die kleine l.l dat lelijke wijf Tanja een paar corrigerende tikken geven, niet omdat het moet maar gewoon voor de gein, Zit Dennis trouwens niet bij die zwakzinnige vrouwenmepper in Thailand op zoek naar 17 jarige jongens en meisjes?

   3
   13
  • Pattypattypatty zegt:

   3 april is er een leuk feestje bij de harbourclub heb ik begrepen! Schijnt een bekende uit de afgelopen aflevering langs te komen

   3
   2
 5. Harjo Thijs zegt:

  Die Charly begint ook op een veenlijk te lijken. Jezus wat een ouwe verrimpelde kop!!

  21
  1
 6. Gooordonn zegt:

  Ben groot RP fan, maar het is en blijft matenaaien om je sportschoolvriend er zo bij te lappen. Mannen onder elkaar doen zoiets niet. En dat vreemdgaan was niet eens gelukt, en Lutser heeft dat meisje ook niets onbehoorlijks geappt! Levert wel leuke televisie op 🙂 maar als je van werkelijk elke persoon die met je spreekt een item maakt, wil binnenkort niemand je meer kennen.
  Pak liever de bekendere ijdeltuiten aan die hier tegen moeten kunnen, zoals die dikke Marc vd Linden en FL. Dan blijf je symphatiek.

  24
  15
  • Clubber Lang zegt:

   Ja precies… volgens mij was hij eerder ook een bron van Dennis, zonder bronnen worden de scooooooooooooops (yeah) wel wat lastiger te brengen!

   6
   1
  • Anti Alles zegt:

   Schei eens uit met dat gejank jonge! Het is juist mooi dat niemand wordt gespaard in de uitzending. Ook de heren zelf niet.

   5
   1
 7. Bram M. from Nieuwegeijn zegt:

  Tsja, allemaal heisa rond de roddelpraat half-nicht. Hoe zou dat toch komen?

  6
  0
 8. Pascallie zegt:

  Alweer??? Slechte 1 april grap, of zo ? Mannen ? Niet LEEEEUUUUUUKKKKKK. Ik help het jullie hopen want als het wel een grap is, kommen jullie van een koude kermis thuis zoals Devlin zonder frikandellen. …

  1
  1
 9. Timmy zegt:

  Als een leugenaar zegt dat iemand liegt, moet je dat dan geloven? Immers hij bedriegt al zijn vrouw. Jan Dennis. Hart onder de riem. Ga maar eens na welke geestelijk werken van barmhartigheid jullie in die uitzending hebben kunnen aanvinken. 👍 Laat ze in hun verknipte waan. Als ze er bij blijven zijn ze ziek. De zieken kunnen het niet zien zoals het is. Enkel zo ze past.

  1. De onwetenden onderrichten.
  2. In moeilijkheden goede raad geven.
  3. De bedroefden troosten
  4. De zondaars vermanen
  5. Het onrecht geduldig lijden
  6. Beledigingen vergeven
  7. Voor de levenden en overledenen bidden.

  2
  3
 10. Pater Lorenzo zegt:

  Jan en Dennis, jullie moeten je niet zo druk maken, want blaffende honden bijten niet. En als het mis gaat, dan is er altijd nog een prachtig Hiernamaals, als je tenminste in de Heer bent. Denk dáár eens over na.

  4
  1
 11. Mark zegt:

  Zat net even op de Insta van deze Charly te scrollen. Maar wat een narcist is dat zeg. Totaal helemaal enorm vol van zichzelf. Walgelijk !!

  15
  2
 12. Michiel zegt:

  Luske zou nooit iemand iets aan doen. maar fantaseren over verkrachtingen is wel zijn ding…….

  8
  0
  • Echie zegt:

   Als je mijn raarste fantasien zou kennen…. Valt op zich wel mee. Maar denken en doen zijn onvergelijkbaar wil ik zeggen. Een gedachte kan je verwerken en verwerpen. Een daad staat.

   0
   0
 13. Pispaal zegt:

  Die klote tokkie Charly moet gewoon ff oprotten met dat zielige gezeik van ‘m en moet tot bezinning komen. Hij heeft het toch echt allemaal zelf gedaan met die zielige smeerpijperij van hem. Met dat piemeltje dat hij niet onder controle heeft. En het lijkt erop dat het zo’n triest en narcistisch figuur is dat die waarheid weigert te accepteren. News flash Charly, als je veel oudere vrouw niet meer kan volstaan voor je, dan moet je eens echt een vent zijn en haar op een normale manier verlaten. Kan je daarna zoveel de smerige borderline-pedo uithangen als je wilt. Schijtventje

  Dat hij maar even op zijn rukbunkertje gaat zitten om hierover na te denken. Kan hij zijn stoere boys daarna inhuren om zichzelf in elkaar te laten pompen in plaats van Denise. Want dat zou pas echt terecht zijn.

  Echt weer zo’n typische tokkie die dan over het paard getild is via zo’n programma van die andere smeerpijpen in het vieze Hilversum, omdat hij toevallig redelijk kon zingen. En dan krijg je natuurlijk meteen weer dit. Brrr.

  9
  1
 14. Piet zegt:

  Charly zegt dat Genee liegt, en dat heeft Pietje natuurlijk ook weleens meegemaakt (Porsche, 538).

  Dus kom eens op met die bewijzen dan Genee!

  1
  2
 15. BOTOXDEALER DONALD DUCK LIP VERKOPER. zegt:

  Ik ken Bowien. Is al een tijdje geleden hoor. Maar ik werkte als hulpkracht in een bekende supermarkt op de klinkerstraat op de hoek van de Costa Kade in Amsterdam. Wat een uit de hoogte gevallen trien was/ is dat joh.
  Wij hadden als vaste regel om zeer klantvriendelijk te zijn tegen de klanten, dat was mevr Jess totaal integendeel. Ze groeten niet terug, ze keek langs je heen en bleef zeken een halfuur bij de lectuur staan om nieuws over haar zelf te zoeken en door te lezen. Wat een hoge dunk heeft deze troela. En de arrogantie straalde er van af. Jette van der Meij (Laura) is overigens wel een zeer vriendelijke mevrouw. Daar kon ze toen der tijd wel een voorbeeld aan nemen.

  8
  0
 16. Timmy zegt:

  Wanneer melden we Jan en Dennis aan voor een lintje? Al die mensen die ze met gevaar voor eigen leven het goede pad op schopten of anders de afgrond. Klein klein buiginkje. Ook weer niet overdrijven. Vieuws en geld speelden immers ook een rol al dan niet de hoofdrol. Maar toch.

  1
  1
 17. Tanja aus Karlsruhe zegt:

  Deze paardenvijg is naast een enorme narcist ook nog eens oerdom. Na de eerste bedreiging was ie al af en nu maakt hij het alleen maar erger voor zichzelf, Tanja heeft het hem min of meer toch al vergeven. Als er nu iets met Dennis gebeurt weten we van wie het komt en mag ie fijn levenslang de bak in voor moord met voorbedachte rade

  Hoop dat ie z’n zeepje niet laat vallen want in de bak hebben ze ook “verkrachtingsfantasiën”

  1
  0

Reacties zijn gesloten.