Dré Hazes ook klaar met roddelnicht RUMAG

RUMAG nicht gooit Rob Goossens uit de kast Karma slaat toe bij Fawrynotsawry

Nu hebben wij niks tegen nichten, maar wel tegen valse nichten zoals Fawry not Sawry van dat smerige jatbedrijf RUMAG. Naast dat hun programma Roddelloog van ons gestolen is en bijzonder slecht wordt bekeken is Fawry ook een angsthaas. Hij heeft Dennis en Jan geblokkeerd op Instagram en schijnt telkens in huilen uit te barsten als we iets over hem zeggen. Nu is André Hazes ook klaar met die zwakzinnige zak armenturf. (Zakdoekje, Fawry?)

In een privébericht stuurde de zanger naar het hoopje Iraanse ellende: “Ben je nooit bang dat je een verkeerde treft met je aannames en verhalen zomaar verspreiden? Ik pik het wel want het slaat nergens op, maar ooit kom je een verkeerde tegen…” Precies, zeg het hem Dreetje. Want wij hebben een enorme hekel aan mensen die zomaar aannames en verhalen verspreiden. Voor dit vak is grondig journalistiek onderzoek nodig, aardworm met Alzheimer. Jij roept maar wat met je gekke gezicht. Als je het al zelf hebt verzonnen en niet gejat, smerige jatmaus.

Reactie Fawry

“Een dreigement weet ik niet, maar ik vind het een beetje treurig als je zoiets gaat sturen, ook omdat ik nog nooit iets heel slechts over die twee heb gezegd”, aldus Fawry. Weet je wat ook treurig is, omhoogstaand stuk genetisch afval? Dat je iemands privéberichten voorleest in je waardeloze showtje.

Fawry Hazes
Dré Hazes ook klaar met roddelnicht RUMAG 3