Entertainment

Door op déze partij te stemmen krijgen we Gerard Joling het land uit

gerard joling

Gerard Joling heeft een bijzondere belofte gedaan, die wij vandaag allemaal waar kunnen maken. We kunnen er namelijk voor zorgen dat die engnek gaat emigreren! Door vandaag bij de stembussen op het klimaat te stemmen.

Vergeet niet te stemmen!

Het is je vast niet ontgaan dat je vandaag weer kunt stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Mocht dit je wel ontgaan zijn, je stempas pakken en stemmen! Je hebt tot vanavond 21:00 uur de tijd. Ieder heeft zo natuurlijk zijn voorkeur en voor iedereen zijn andere dingen belangrijk. Wil je een keer gaan voor verandering in Nederland, moet Nederland juist nog verder de afgrond in of heel wat anders.

Je stem uitbrengen is misschien wel belangrijker dan ooit, want dit is natuurlijk wel hét moment om het verschil te maken. Je stem kan ook het verschil maken in bekend Nederland. Het is namelijk dé mogelijkheid om één van de meest irritante BN’ers, ons land uit te krijgen.

Door op déze partij te stemmen krijgen we Gerard Joling het land uit

Het is heel simpel, we kennen allemaal wel de crisis om het klimaat. Langzaam maken we met z’n allen de wereld kapot, heel simpel gezegd. Daar moet wat aan veranderen en sommige partijen maken zich hier hard voor. Een partij die zich hier heel druk over maakt, dat is GroenLinks-PvdA. Waar zij zich ook hard voor maken, is dat mensen met veel vermogen meer belasting moeten gaan betalen.

Maar hier is Gerard Joling het absolúút niet mee eens. Hij moet er niet aan denken dat er een links kabinet gaat komen. “En dan kun je zeggen: ‘moet je daar nu over zeiken, die artiesten hebben toch genoeg?’ Natuurlijk heb ik genoeg. Maar als het naar 60 procent gaat… Jongens, dat kan toch niet?” Gerard heeft dan ook met zekerheid besloten, om te gaan emigreren als Groenlinks-PvdA de grootste partij wordt.

De heren van ‘Even tot Hier’ zijn hier natuurlijk op ingehaakt, want hier moet je natuurlijk gehoor aan geven. We praten hier natuurlijk wel over Gerard Joling die ons land verlaat. “Wacht, wacht, wacht, begrijp ik nou goed dat Gerard voor altijd naar het buitenland verhuist als we voor het klimaat stemmen? Deze man gaat dan emigreren?”, aldus Jeroen Woe. Vervolgens laten ze nog wat gênante beelden van Gerard zien, om vervolgens uit te drukken dat iedereen het prima vindt als deze engnek verdwijnt.

Watch on YouTube

14 reacties

O.J.

Gerard Joling is de enige BN-er die wel zijn bek open trekt over die rotzooi.

Sloffen Sjakie

Mag je hier al niet eens meer typen dat je je rot lacht om het feit dat een rechts georiënteerd RP aanmoedigt tot links stemmen? Dan snap je je achterban niet . Goodbye

G, Wilders

Op welke partij moet ik stemmen om alle patjakers te laten emigreren RP?

O.J.

Ik ben dan ook een n*g*r

Anders Breivik

Door welke linkse gek is dit artikel nu weer geschreven? Valt me tegen RP. Ontslaan die havermelk-drinker zou ik zeggen!

Mvg,

A. Breivik

Freek Vonk

Jan en Dennis hebben een luis in de pels op de redactie

Floris Wyers

Geer emigreer mag ik met je mee dan verwen ik je jongeheer

STEMSTEMSTEM

In verband met de fusering van GroenLinks en PVDA, moet je wel even 2 hokjes op het formulier aankruisen.
Op die manier zien we Gerard Joling nooit meer te-rug!

Plofkip

Voordat het klimaat echt een probleem zal zijn ben ik al lang dood. Dus kan me niks schelen en mag geen geld kosten. Not my problem

Jan Roos

Ik ga met Gerard mee en sluit me bij hem aan/in

Nomnom

Ik zou hem doen…als hij belooft no more bolero.

Plien

Hoe kan het dat twee gekrompen partijen waar de kiezer massaal van wegliep nou inene denkt dat ze moeten regeren?

Ze hadden zichzelf moeten opheffen! Kijk naar de staat van het land en trek je conclusies.

Keith B.

RP doet aan censuur.

Plien

Hoe krijgen we Gordon ingepakt en opgerot? Er bestaat nou altijd nog een kansje dat deze freakshow op wieltjes weer terugkomt