Entertainment

Sylvie Meis verlaat Duitsland: ‘Trekt in bij Wim’

sylvie meis wim beelen

Sylvie Meis heeft besloten om uit Duitsland te vertrekken. Dit zou alles te maken hebben met Wim Beelen, haar – voor nu – grote liefde. Ze zou haar spullen gaan pakken en weer in Nederland komen wonen en zelfs, bij hem intrekken.

Het liefdesleven van Sylvie Meis

Het liefdesleven van Sylvie Meis is van héél publiekelijk, naar redelijk privé gegaan. Waar ze eerst een werkelijk showkoppel vormde met Rafael van der Vaart en constant in de spotlights stond, probeert ze het nu zo privé mogelijk te houden.

Ze had, tot onlangs, een relatie met Niclas Castello. De twee waren getrouwd, maar woonden niet bij elkaar. Sylvie gaf eerder aan dat dit voor haar heel erg prettig is en het leuk vindt om elkaar na een tijdje dan weer te kunnen zien. Maar was het wel genoeg? Blijkbaar niet, de twee gingen scheiden en voor haar nieuwe liefde gaat ze zelfs emigreren!

Sylvie Meis verlaat Duitsland: ‘Trekt in bij Wim’

Sylvie Meis heeft nog maar net ‘de liefde van haar leven’ gevonden en ze lijkt nu het roer al op extreme wijze om te gooien. Voor haar vriend Wim Beelen is ze regelmatig in Amsterdam te vinden, hier is ze echter ook om haar zoon op te zoeken die bij de jeugd van Ajax speelt.

Een insider van weekblad Story weet te melden dat Sylvie van plan is om weer naar Nederland te vertrekken. Dit zou er ook mee te maken hebben dat haar carrière op televisie in Duitsland ook op een laag pitje staat. “En haar rol als mode-ondernemer kan Sylvie ook vanuit ons land invullen”, weet de insider te melden. “Sylvie is het voortdurende heen en weer reizen naar haar zoon en geliefde ook wel een beetje beu intussen. Voor Sylvie komt het moment om weer dicht in de buurt van haar zoon, geliefde en familie te wonen, steeds dichterbij.”

Wim woont in een penthouse in Amsterdam, gelegen aan de Amstel. “Het ligt naast restaurant George Marina, de plek waar hij Sylvie op woensdag 6 september jongstleden ontmoette. Ze was daar met haar zoon Damián om zijn transfer naar Ajax te vieren.” Het ziet er dus naar uit dat Sylvie zich wel wil vestigen is dat penthouse van Wim.

1 reactie

Test

test