Don weer met Juultje op pad

Dachten we heel even wat haarscheurtjes te zien in de relatie tussen onze Juul en dat jongetje. Haar vader is immers fan. Maar nee hoor, ze zitten weer samen in het vliegtuig ergens heen. Terwijl Dennis en Jan in het vaderland blijven om verdrietig van het kl*te weer te dromen van warme oorden.

Moeten deze mensen nooit werken of zoiets? Het antwoord is natuurlijk dat dat inderdaad niet hoeft. Tieleman moet alleen maar foto’s van zichzelf op Insta te pleuren. Dat kan overal. En die Don de Jong heeft zijn tassen zo gevuld met die schijtmelige filmpjes van hem dat ie wel 10 jaar op vakantie kan gaan. En wij maar zwoegen voor een paar stuivers. De wereld is oneerlijk.

421 reacties op “Don weer met Juultje op pad

 1. Robert zegt:

  Ff een vraag dennie ben je geobsedeerd door die juultje? Zo snap ik wel dat al die chickies bij je wegrennen , je zoekt een nieuw juultje maar die ga je niet vinden in een andere vriendin👊🏻

  9
  1
 2. Maarten zegt:

  Interessant zeg. Laat die kinderen lekker. Dennis verpest toch elke relatie door zijn licht autistische gedrag dus ook met Juultje zou het zijn stukgelopen.

  10
  1
  • Kritische kijker zegt:

   Maar positief iets is toch wel, dat Juultje met haar bijna 1 miljoen volgers, een mooie reclame voor Roddelpraat heeft gemaakt! Dus ze heeft toch waarschijnlijk wel het beste met Dennis voor!

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.