Vader Juultje Tieleman absolute koning

juultje

Kijk, dat de heer Tieleman al bijzonder goed is in het doorgeven van het juiste DNA is bekend. Hij heeft immers, met medewerking van zijn vrouw, een bijzonder mooie dochter op aarde gezet. De droom van Dennis. Aanbeden door velen. Dan zit je werk er als man vrijwel op, maar niets is minder waar. Want papa Tieleman heeft niet alleen de juiste genen, hij heeft ook goede smaak. En dat is uniek.

Op Insta story van onze Juul staat een filmpje van haar ontwikkelaar die met veel plezier naar de extra uitzending van Roddelpraat kijkt. Juultjes tekst: “Mijn pa en zijn liefde voor Roddelpraat.” Prachtig! Meneer Tieleman, wij houden ook van u. Dennis zou graag eens met uw dochter op stap gaan. Alles in het nette natuurlijk.

25 reacties op “Vader Juultje Tieleman absolute koning

 1. Allochtoon zegt:

  Hoe meer buzz ofer roddelpraat, hoe beter.
  Roddelpraat moet so groot worden dat selfs glimworm, Patty of selfs De Mol een keer langskomen.

  Make Jan Roos great again

  Make Roddelpraat great

  47
  1
 2. Kritische kijker zegt:

  Wat leuk voor Dennis, alleen kan je een relatie met haar nu wel vergeten hoor. Want in Griekenland heeft ze al met Don in één bed geslapen.

  10
  1
 3. O FOEKS zegt:

  Sinds die 0fux is gecatfisht door kleine boys is die man zijn mannelijkheid aangetast. Heel Nederland heeft dit gezien. Dat je het verschil tussen een stem van een puberjongen en een vrouw niet duidelijk kan horen dat zegt al iets over jouw mannelijkheid. Wedje leggen dat 0fux al ooit seks heeft gehad met een transgender? Hahahahahahhaha En dat durft andere vrouwen uit te schelden, laat ie even naar zn lelijke moer kijken. Met zn grote kk enge neus. Je bent 1 klap een oude opa geworden. En je kan niet naast je haters staan SMEERLAP

  2
  6
 4. 0fux zegt:

  Ik ben 0fux en ik hack jou samen met Frank de Bruyn en alles wat wij hebben sturen we naar instanties en politie toe om jouw leven tot een hel te maken. Daarom zijn we allebei MISLUKT en haat iedereen ons. Lelijke mannelijke hoer en vieze anabolen iraanse junk die overal worden uitgekotst. Frank de Bruyn is anaal genomen in de bajes. Undercover gay is die gast. We gaan meldingen maken om ervoor te zorgen dat jij problemen krijgt bij instanties daarom voelen we het allemaal aan onze lijf. Alex Soze KLAPT mij, daarom ben ik te schijterig om naar hem toe te gaan.

  1
  4
 5. Alles voor geld zegt:

  Als ik zo een dochter had dan zou ik haar op straat zetten. Op de hoek een lantaarnpaal.

  0
  0
 6. Telefoonnummer van 0fux zegt:

  Dit is zijn nummer: 0621362265

  Als die gast niet uit kijkt, dan gooi ik ook zijn betaalrekening online.

  Je wil hacken toch? En al die jaren mijn kind en mij lastig vallen? Let eens op wie dit gaat winnen! HOERENKIND
  Je moeder is een MANNELIJKE HOER

  0
  0

Reacties zijn gesloten.