Don, Gio en Jade Annaaaa weer vriendjes

Waar Gio voorheen uithaalde naar Don die met Juultje Tieleman ging, lijken ze nu gezellig naar grotere hoogtes op te stijgen.

De onderbroekenmaat van Don, Mees Dix, filmt de driehoeksverhouding op de achterbank. Juultje kwam eerder al in oorlog met de (schoon)familie van Gio, omdat familie Latooy haar een starfuckertje vond. En eerlijk is eerlijk: wij begrijpen die gedachte wel. Maar oké, Gio en Don zijn nu natuurlijk gelijkgestemde slachtoffers van het Juultje Tieleman-syndroom, dus waarom dan niet gezellig samen vliegen?

Zie de video hieronder:

17 reacties op “Don, Gio en Jade Annaaaa weer vriendjes

 1. Henry zegt:

  Als dit soort veelvuldige berichtjes over steeds dezelfde no no’s dagelijks hier worden opgevoerd om maar weer iets te kunnen posten
  Trek de stekker er dan uit en ga met je pa kaas venten.
  Wat een bagger zo iedere dag weer.

  14
  4
 2. Pijnlijk zegt:

  Echt heel pijnlijk om te zien dit, dacht dat Don het ook niet vond kunnen dat Jade niet eerlijk was en dat Gio daar keihard in meeging ☹️

  4
  4
 3. Blackcocksmatter zegt:

  Nou ik zal die Jade Anna best eens helemaal tot appelmoes willen naaien. Dat ze minimaal twee weken pijn heeft bij het lopen, niezen of schijten. En als ze massel heeft, dat ze samen met gio een getint jong mag gaan opvoeden.

  3
  6
 4. Zuipkanon Janus Roos, nee natuurlijk ben ik geen alcoholist zegt:

  Het bier in Griekenland is toch wat duurder. Verzoek om allemaal eenmalig 5 euro extra te storten. In ruil daarvoor krijge3n jullie troep te lezen hier, niets uit eerste hand, gewoon overal weg gejat.
  Dus kom op met die 5 euro extra.
  50 mag ook.

  0
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.