Gio haalt uit naar ex Juultje Tielemans

juul-gio

Juultje Tielemans, bekend van het veelvuldig afwijzen van Dennis Schouten, zou het de laatste tijd wel erg gezellig hebben met Don de Jong. Maar hoe denkt ons Gio daar eigenlijk over?

Ja RoddelPraat-vrienden, we zijn aangekomen op het punt dat we het over het wel en wee van YouTubers en influencers hebben. Triest. Maar toch, laten we het maar even onderzoek doen. Juultje werd bekend als de vriendin van Gio, maar staat inmiddels op eigen influencerbenen (910k volgers op Instagram). En ondertussen ligt ze tussen de klamme lappen met Don de Jong.

In een groepschat, uitgelekt via JustNicolas, reageert Gio met ‘Lekker met Juuultje’, gevolgd door een veelbetekenende clownemoji. ‘Heb zo m’n mening over bepaalde dingen’, sluit Gio af. Toch een beetje jaloers dat ze bij je weg is, Gio? We hebben het even moeten checken, maar ze is meerderjarig, dus ze kan gaan en staan waar ze wil hè.

Hele video hieronder:

16 reacties op “Gio haalt uit naar ex Juultje Tielemans

 1. Betuwe zegt:

  Die grindtegel moet überhaupt blij zijn dat ie die (vermoedelijk) zeer kleine javaan van hem bij haar d’r in heeft mogen hangen.

  0
  0
 2. Harry zegt:

  Ik denk niet dat Gio jaloers is . Hij heeft Jade toch . Ook al is ze minderjarig. Jade komt wel wijzer over dan die blonde snol uit dat boerengat of waar ze ook vandaan komt . Wat is die dom zeg .

  0
  0
 3. Aj veneno zegt:

  Die juultje heb geen rooie cent alles krijgt ze van pappie en mammie
  Daarom is ze een lellijke golddigger en aast ze alleen maar op boys met geld daarom was gio haar zat en hij haar eruit gekickt heb , als don dat weet kickt hij haar gelijk en beter goeie maaten hebben zoals Mees marijn laurens quin en Gio als beste vriend houden en wat betreft jade is echt een schat van meid 😍

  0
  0
 4. Bob zegt:

  Juultje is toch ook gewoon een goedkope stoep**** die elk YouTube jochie met veel geld afgaat om aandacht, dat weten we nu toch wel? Overigens moeten we deze belg niet al te serieus nemen, iedereen kan zo’n lulverhaal zonder bewijs verzinnen en vervolgens claimen dat je een groepsgesprek in handen hebt.

  0
  0
 5. Ysbrand zegt:

  Het is heel duidelijk ldat Juultje bang is voor Jade haar insta. Want dat groeit insane
  Don is de enige kans dat ze ook weer doorgroeit .Zo”n lekker wijf is Juul niet. Je ziet dat de foto’s vol met filters bewerkt zijn .

  0
  0
  • Wilma zegt:

   Ik heb ook zo mijn gedachten erover. Juul gaat alleen maar voor haar eigen carrière. Die gaat over lijken . Alles voor haarzelf . Dat ze nu met Don gaat is geen toeval .

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.