Televisie

Dochter Marco Borsato wil zich van hem losmaken: ‘ik vind dat lastig’

Dochter Marco Borsato wil zich van hem losmaken: 'ik vind dat lastig'

Dochter Marco Borsato wil zich van hem losmaken. Dat komt naar voren in het interview dat ze heeft afgelegd met weekblad Weekend. Ook doet zij een keer haar mond open over de beschuldigingen richting papa Marco. Ze zegt ‘precies te weten hoe het allemaal zit’.

Beschuldigingen jegens Marco Borsato

Jada Borsato is inmiddels twintig jaartjes jong en de (niet zo) trotse dochter van Marco Borsato. Zoals we allemaal natúúrlijk weten werd hij inmiddels een tijdje geleden alweer beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag richting minderjarigen achter de schermen bij The Voice of Holland. In weekblad Weekend vertelt Jada over haar ideeën rondom de beschuldigingen.

‘Ik weet precies hoe het allemaal zit’

“De waarheid wint áltijd. Altijd. Als dat niet zo is, dan zouden we een heel slecht rechtssysteem hebben”, vertelt Jada die zeker weet dat haar vader onschuldig zal worden bevonden. “Ik weet hoe mijn vader in elkaar steekt en mijn mening zal daar nooit over veranderen: ik weet precies hoe het allemaal zit. Ik kan er helaas niet al te veel over vertellen, maar ik maak me geen zorgen”, vervolgt ze. Het zou ook wel bijzonder zijn geweest als ze nu had gezegd dat haar vader wél schuldig zou worden bevonden. Dit zegt dus precies niks.

Dochter Marco Borsato wil zich van hem losmaken

Wel zegt ze in het interview, naast de beschuldigingen van haar vader, ook nog iets over zichzelf. Ze legt uit: “Ik wil dat mensen mij zien als persoon en niet alleen maar als de ‘dochter van.” Ze ziet de toekomst somber in als ze die gaat vergelijken met haar vader: “Papa heeft natuurlijk een geweldige carrière… gehad, vooral. Maar de kans dat ik ook zo’n bizarre carrière krijg, is natuurlijk heel klein.” Dat klopt. Als een bus. Fijn dat er eens ‘een kind van’ opstaat en reëel naar de situatie kijkt.

‘Ik vind dat lastig’

Opvallend aan haar uitspraken is ook dat ze in het verleden praat als het over de carrière van haar vader gaat. De verslaggever van Weekend vraagt haar wat ze daarvan vindt. Jada antwoordt daarop: “Ik vind dat lastig. Ik weet niet hoe zijn carrière er verder uit zal zien. Op dit moment is dat natuurlijk niet in te schatten, omdat hij op dit moment niet kan werken. Maar ik kijk tegen hem op en dat zal ook altijd zo zijn. Ik vind het moeilijk om het op die manier te moeten verwoorden, maar op dit moment kan dat helaas niet anders.” Godsammekrake… Wat heeft deze meid een heldere kijk op de zaken.

Nog geen reacties